Μπορεί η ΑΕΚ να έχει εξασφαλίσει την άνοδο στην Football League όμως στο σημερινό (11/5) παιχνίδι με τον Περαμαικό πήρε με δυσκολία τη νίκη. Στο 21’ ο Χατζηγιαννάκος δεν συγχώρησε τη σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων και νίκησε τον Ντούνη κάνοντας το 1-0. Η ΑΕΚ έδειχνε να μην μπορεί να αλλάξει κάτι και το σκορ έμεινε το ίδιο μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η «Ένωση» συνέχιζε να μην είναι αποτελεσματική και το 1-0 παρέμενε καθώς τα λεπτά στο δεύτερο 45λεπτο κυλούσαν χωρίς να δημιουργούνται σημαντικές ευκαιρίες. Όμως στο 65’ ο Πεταυράκης με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε για την ΑΕΚ. Το τέρμα αυτό άλλαξε τον ρυθμό του παιχνιδιού για τον «δικέφαλο», που έπαιξε φουλ επίθεση. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Ράμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κάνει ο Ερρίκος στο 83΄.
Περαμαϊκός: Μώτος, Καραγιάννης, Ντούμπερετ, Σαμαράς, Ερρίκος, Κωνσταντίνου (30’ Λαμπρινάτος), Νταλάκος, Χατζηγιαννάκος, Δημγκιόκας, Δεμερτζής (65’ Ιατρού), Ανδριανόπουλος (57’ Σεβάι)
Στον πάγκο: Πίπερης, Γκιάτης, Λαπατάς, Σαμλίδης
AEK (Τραϊανός Δέλλας): Ντούνης, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας (66’ Πλατέλλας), Τζανετόπουλος, Σταθάκης, Κέζος (66’ Ρόβας), Γροντής, Παληραρούτας, Πεταυράκης, Μούργκα (56’ Ανάκογλου), Ράμα
Στον πάγκο: Βούρας, Αργυρίου, Κορδέρο, Κάτσικας