Πολιτικό Παρασκήνιο

Στο Ναύπλιο τα Χριστούγεννα η Φώφη Γεννηματά

Σε διακοπές η Φώφη

Στο Ναύπλιο επέλεξε να περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ταξίδεψε στο Ναύπλιο και διαμένει στην αγαπημένη της αδελφή λίγο έξω από την πόλη. Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Φώφη Γεννηματά έκανε βόλτα στην παραλία του Ναυπλίου και την παλιά πόλη.

Σύμφωνα με τις Αργολικές Ειδήσεις, η Φώφη Γεννηματά συνοδευόμενη από τα δύο παιδιά της συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλο Χρηστίδη, τον βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά, φίλους και παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε κεντρική καφετέρια της ιστορικής πλατείας Συντάγματος στο Ναύπλιο όπου απόλαυσε τον καφέ της.Χαλαρή και ευδιάθετη η Φώφη Γεννηματά συνομίλησε μαζί τους και απόλαυσε όμορφες στιγμές.
 

 

 

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Μητσοτάκης: Νιώθω απλό μέλος της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Για τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει το κόμμα της ΝΔ στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μίλησε ο πρωθυπουργός από το βήμα της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τα «αυτιά και τη γλώσσα» της ΝΔ στην κοινωνία, τους κήρυκες του κυβερνητικού έργου, τόνισε ο πρωθυπουργός.

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στα μέλη της ΠΕ του κόμματος είπε ότι πέρα από πρωθυπουργός της χώρας και αρχηγός του κόμματος νιώθει απλό μέλος της ΝΔ.