Τετάρτη 20 ΝΟΕ 2019 07:30
 • Ηρακλειο
  16°C
 • Χανια
  18°C
 • Ρεθυμνο
  15°C
 • Λασιθι
  17°C
Ekriti.gr Logo

Γιατί ο Τσίπρας θέλει να έρθει στο Ηράκλειο πριν τον Καραμανλή

Γιατί ο Τσίπρας θέλει να έρθει στο Ηράκλειο πριν τον Καραμανλή

ΤΣΙΠΡΑΣ_ΗΡΑΚΛΕΙΟ.jpg

Άλλα ήταν τα σχέδια του Αλέξη Τσίπρα για την Κρήτη, όμως ανατράπηκαν.

Ο πρώην πρωθυπουργός, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι στις αρχές Νοεμβρίου η κυβέρνηση θα παρουσιάσει το δικό της σχέδιο για το νέο ΒΟΑΚ, το οποίο δεν θα περιλαμβάνει διόδια πιθανότατα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ήθελε να ανοίξει άλλη ατζέντα.

Έτσι σκόπευε να κινηθεί στο νότιο τμήμα του νησιού και να φθάσει στο Ηράκλειο από τη Μεσαρά, ώστε να αναδείξει τις ανεπάρκειες του νότου, την αδυναμία της τωρινής κυβέρνησης να ολοκληρώσει απλές εργολαβίες στο τμήμα Ηράκλειο – Μεσαρά, αλλά και την … κοσμογονία που θεωρεί ότι έγινε στην Κρήτη επί των ημερών του.

Οι κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις ωστόσο άλλαξαν τα πλάνα και τον σχεδιασμό. Έτσι, όπως πρώτο αποκάλυψε το Ράδιο Κρήτη, για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, η Κρήτη … σπάει στα δύο, με τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει τα αδύνατα, δυνατά προκειμένου να καταφέρει να έρθει στο Ηράκλειο πριν τον Καραμανλή και να … πλειοδοτήσει σε εξαγγελίες και έργα για το νησί.

Διαβάστε επίσης. . .

«Άλλος αέρας πνέει πλέον και στη ναυτιλιακή κοινότητα με την αλλαγή της κυβέρνησης». Αυτό συζητιόταν σε πηγαδάκια που...
Την Ντόρα Μπακογιάννη... έψεξε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ο Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας στη συζήτηση για...