Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 8 Νοεμβρίου στην Αθήνα ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Χακάν Φιντάν

Χακάν Φιντάν
 clock 11:25 | 15/10/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα υποδεχθεί τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, στην Αθήνα.

Η επίσκεψη του Χακάν Φιντάν στην Αθήνα είχε μπει στην ατζέντα των δύο υπουργών Εξωτερικών από το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, τον Σεπτέμβριο.

Εκεί συμφωνήθηκε ότι Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν θα συναντηθούν στην Αθήνα, προετοιμάζοντας και την επόμενη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, τον Ιανουάριο του 2025.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηράκλειο: Τους βρήκαν νεκρούς οι οικείοι τους, μέσα στα σπίτια τους

Μέση Ανατολή: Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ Ισραήλ - Χεζμπολάχ (βίντεο)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis