Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Ζητά εξεταστική για τις επαφές Τσίπρα - Παππά με Βενεζουέλα

νέα δημοκρατία
 clock 14:22 | 30/07/2017
writer icon newsroom ekriti.gr

Στην επικαιρότητα έρχεται και πάλι το θέμα με τα ταξίδια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Βενεζουέλα. Με αφορμή νέο δημοσίευμα, η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ζητά τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, οι Τσίπρας και Παππάς, τον Ιούλιο του 2013, βρέθηκαν στη Μόσχα και συζήτησαν την πιθανότητα παροχής βοήθειας από τη Βενεζουέλα στην περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον πρωθυπουργό «να ενημερώσει άμεσα τους πολίτες για τις σχέσεις του με τη Βενεζουέλα».

«Μετά και το σημερινό δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής, ο κ. Τσίπρας είναι πολλαπλά εκτεθειμένος για τα μυστικά ταξίδια του κ. Παππά στη Βενεζουέλα, παρέα με τον ειδικό των offshore και των Panama Papers κ. Αρτεμίου.

» Αρκετούς μήνες μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της εφημερίδας για τη σχέση του κ. Παππά με τον κ. Αρτεμίου, δεν έχουν απαντηθεί τα δεκάδες ερωτήματα που έθεσε η Νέα Δημοκρατία σχετικά με τις σχέσεις τους και τον πραγματικό σκοπό του ταξιδιού τους στη Βενεζουέλα, τον Αύγουστο του 2013.

» Σήμερα, μαθαίνουμε κάτι ακόμη πιο σοβαρό. Οι κ. Τσίπρας και Παππάς, τον Ιούλιο του 2013, δηλαδή ένα μήνα πριν το ταξίδι των κ. Παππά και Αρτεμίου, βρέθηκαν στη Μόσχα και συζήτησαν την πιθανότητα παροχής βοήθειας από τη Βενεζουέλα στην περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη. 

» Η αποκάλυψη αυτή έρχεται να συμπληρώσει τα όσα έχουν υποστηρίξει τις τελευταίες ημέρες οι κ. Λαφαζάνης, Στρατούλης και Βαρουφάκης και εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον κ. Τσίπρα, που δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. 

» Έχει υποχρέωση να ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες, που πληρώνουν το μάρμαρο των πολιτικών επιλογών του και της παροιμιώδους ανικανότητας του. 

» Πρέπει, σήμερα κιόλας, να δεχθεί την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής και να απαντήσει στα δεκάδες ερωτήματα και τον πραγματικό σκοπό των μυστικών ταξιδιών των κ. Παππά και Αρτεμίου στη Βενεζουέλα.»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis