Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Στο εδώλιο για ασέλγεια σε ανήλικο παιδί – Το τσιμπιδάκι για τα μαλλιά ήταν το δόλωμα

Image
κακοποιηση ανηλικου
 clock 12:18 | 10/12/2021
writer icon newsroom ekriti.gr

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου θα αναβιώσει στις 10 Ιανουαρίου 2022 υπόθεση με κατηγορούμενο για ασέλγεια σε ανήλικο παιδί που δεν συμπλήρωσε τα δέκα έτη, έναντι αμοιβής έναν 53χρονο Αλβανό, που έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή κάθειρξης 13 ετών και χρηματική ποινή ύψους 100.000 ευρώ.

Ο 53χρονος φέρεται συγκεκριμένα περί τα μέσα του Μαΐου του 2018 να προσέφερε σε μια 7χρονη μια καρφίτσα και να την έπεισε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του. Ακολούθως την έβαλε στην τουαλέτα, όπου και ασέλγησε εις βάρος της.

Επιπλέον φέρεται να έκλεισε την πόρτα της τουαλέτας με την πλάτη του για να μην μπορεί να διαφύγει αλλά και να είχε επιχειρήσει και παλαιότερα να ασελγήσει εις βάρος της.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ασέλγησε εις βάρος της παρά τις αντιρρήσεις του παιδιού. Μετά την άρνηση της ανήλικης, ο κατηγορούμενος συνέχισε. Τελικώς, μετά από λίγη ώρα ο κατηγορούμενος επέτρεψε στην ανήλικη να φύγει, δίδοντας της προηγουμένως ως δώρο μια «καρφίτσα/τσιμπιδάκι για τα μαλλιά.

Εξάλλου, λίγες ημέρες αργότερα ο κατηγορούμενος ζήτησε εκ νέου από την ανήλικη να εισέλθει στην οικία του, πράγμα το οποίο αυτή απέφυγε, με τη δικαιολογία ότι πρώτα έπρεπε να πάει στο σπίτι της για να πιει νερό. Τα περιστατικά εκμυστηρεύτηκε αρχικά η ανήλικη στην αδελφή της ηλικίας 21 ετών, εν συνεχεία τα επανέλαβε σε αστυνομικούς παρουσία παιδοψυχολόγου.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ο κατηγορούμενος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο ενήλικων αγοριών. Αρνείται πάντως κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται τονίζοντας μάλιστα ότι δεν μπορεί να γνωρίζει τι υποκρύπτει η καταγγελία που έγινε εις βάρος του.

Απολογούμενος ενώπιον του πρωτόδικου δικαστηρίου επεσήμανε ότι είναι και ο ίδιος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και ότι στα 22 έτη που βρίσκεται στην χώρα μας δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις διωκτικές και δικαστικές αρχές.

Αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται τονίζοντας ότι έχει υποβάλει έγκληση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της οικογένειας της ανήλικης για να προασπίσει την τιμή και την υπόληψή του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ηράκλειο: Περπατούσε στην παραλιακή και ξαφνικά δέχθηκε επίθεση

Ηράκλειο: Μετά από 50 χρόνια, λύση με το ακίνητο σε έκταση - φιλέτο!

Δένδιας από Αλεξανδρούπολη: Οι τρεις άξονες για το λιμάνι: αμυντικός, οικονομικός και ενεργειακός

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis