Κρήτη

Ξανά Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Πυροσβεστικών Υπαλλήλων ο Μανώλης Αντωνακάκης

μανώλης αντωνακάκης

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπανδίας Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος υστερα και από τις  αρχαιρεσίες  του 19ου Συνεδρίου της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ που εγιναν την 23/06/2016 στην Θεσσαλονίκη.

Ο Μανώλης Αντωνακάκης  επανεξελέγη Αντιπρόεδρος

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής: 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:                ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:  ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΛΑΥΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΛΙΟΛΙΟΣΙΔΗΣ ΚΑΡΙΟΦΥΛΛΗΣ

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝΑΠΛ/ΤΗΣ ΟΡΓΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ: ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΑΜΙΑΣ:  ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ  &  ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΜΕΛΗ:  

ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΑΔΟΥΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΦΕΡΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΣΙΛΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΑΡΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 Το νέο Δ.Σ. αναλαμβάνει τα καθήκοντά του σε μία πολύ δύσκολη και κρίσιμη χρονική στιγμή  για τον κλάδο μας και στο μέσο μιας εξαιρετικά δύσκολης αντιπυρικής περιόδου.

Με αφορμή την επανεκλογή του στην θέση του Α Αντιπροέδρου ο Ηρακλειώτης συνδικαλιστής Μανώλης Αντωνακάκης δήλωσε ότι την τριετία που έχουμε μπροστά μας ως Δ.Σ. θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια  για την βελτίωση της οικονομικής και κοινωνικής θέσης των υπαλλήλων του Π.Σ. και θα αγωνιστούμε ενωμένοι χωρίς αποκλεισμούς για όλους τους υπαλλήλους και τα προβλήματά τους.

Ο κ. Αντωνακάκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη τους όλους του συναδέλφους του και ιδιαίτερα αυτούς που υπηρετούν στην  Κρήτη τονίζοντας πως το Πυροσβεστικό Σώμα θα συνεχίσει να προσφέρει στην προστασία της ζωής και της περιουσίας του πολίτης καθώς επίσης και του Εθνικού μας Πλούτου.  
 

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Θλίψη για τον θάνατο του Μανώλη Χαϊδεμενάκη

πενθος

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης κ. Άρης Παπαδογιάννης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και το σύνολο των εργαζομένων του Ο.Α.Κ. , εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Εμμανουήλ Χαϊδεμενάκη, επί σειρά ετών υπαλλήλου του Ο.Α.Κ., ο οποίος έφυγε πρόωρα από την ζωή.

«Ο Μανόλης υπήρξε ένα εξαιρετικό στέλεχος της Διεύθυνσης Υδραυλικών Έργων του «οργανισμού» κι ένας αγαπητός συνάδελφος για όλους. Η απώλεια του, δημιουργεί σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του, ένα μεγάλο «κενό». Η σκέψη μας αυτή την δύσκολη ώρα, βρίσκεται στους οικείους του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει» αναφέρει σε συλλυπητήρια δήλωση του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Πρόστιμο 15.000 ευρώ σε οικογένεια για το "σπάσιμο" της καραντίνας!

Ηράκλειο: Τα τρία κινητά... δεν ήταν δικά του

Παγόβουνο στο μέγεθος του Παρισιού αποσπάστηκε από την Ανταρκτική