Τετάρτη 20 ΝΟΕ 2019 23:02
 • Ηρακλειο
  19°C
 • Χανια
  19°C
 • Ρεθυμνο
  18°C
 • Λασιθι
  19°C
Ekriti.gr Logo

Θανάσης Χούντρας στο Ράδιο Κρήτη: Γιατί σκοτωνόμαστε στους δρόμους

Θανάσης Χούντρας στο Ράδιο Κρήτη: Γιατί σκοτωνόμαστε στους δρόμους

τροχαίο αγία πελαγία

Γνωρίζει τις μοτοσυκλέτες όσο λίγοι στην Ελλάδα. Τα τελευταία 32 χρόνια έχει οδηγήσει περισσότερες από 1.000 διαφορετικές μοτοσυκλέτες κάθε είδους, σε άσφαλτο και χώμα, εντός και εκτός Ελλάδος. Κατέκτησε 3 πρωταθλήματα enduro, αμέτρητες νίκες και διακρίσεις στα 22 χρόνια που συμμετείχε σε αγώνες.

Ο Θανάσης Χούντρας είναι ο πρώτος Έλληνας που συμμετείχε στο Rally Dakar με μοτοσυκλέτα (1997), αλλά και στο Enduro του Touquet (1985) αλλά και σε 24ωρους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής, όπου και κατέλαβε την 8η θέση με την ομάδα του Σίμου Ταμπαξή. Το 1998 και μετά από 16 χρόνια σε αγώνες κάθε είδους (enduro, ταχύτητα, supermoto) ξεκίνησε το Riding School, πρότυπο κέντρο οδικής ασφάλειας στην Ελλάδα.
 

θανάσης χούντρας, by renas

(Ο Θανάσης Χούντρας)

Ο Θανάσης Χούντρας έδωσε σήμερα μία συγκλονιστική συνέντευξη στον Γιάννη Λιονάκη στο Ράδιο Κρήτη και αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους γίνονται τόσα θανατηφόρα τροχαία: "Μας λείπει ο φόβος", είπε χαρακτηριστικά. "Αν αυτοί που έφυγαν είχαν μια δεύτερη ευκαιρία, δεν θα ξαναέκαναν το ίδιο. Η απάντηση έρχεται πολύ μετά τον τοίχο. Η οδήγηση έχει ικανοποίηση και η ικανοποίηση είναι μια βαθμίδα στην κλίμακα της ηδονής".

Ακούστε τη συνέντευξη:
 

Ο Θανάσης Χούντρας στο Ράδιο Κρήτη, by ekriti newsportal

 

Διαβάστε επίσης. . .

Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου διοργανώνει πεζοπορία στο δάσος του Ρούβα. Θα...
Στο πλαίσιο των δράσεων που οργανώνει ο σύλλογος «Ευ Ζω με τον καρκίνο».