Κρήτη

ΠΕΔ Κρήτης: Συνάντηση με αντιπροσωπεία της παγκρήτιας συντονιστικής για τους δασικούς χάρτες

ΠΕΔ Κρητης

Στο Ηράκλειο   συναντήθηκαν   αντιπροσωπεία της ΠΕΔ Κρήτης  στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος  της  Γιάννης Κουράκης και τα μέλη του Δ.Σ. Μενέλαος Μποκέας και Ευριπίδης Κουκιαδάκης,  με αντιπροσωπεία της Παγκρήτιας Συντονιστικής για τους δασικούς χάρτες, όπου συμμετείχαν ο συντονιστής της Πατεράκης Μανώλης και τα μέλη αυτής Βενιεράκης Γ,  Γαβαλάς Γ, Θεοδωράκης Γ, Βενιεράκης Γ, Ζαχαριάδης Ν, Καλλέργης Σ. και Μανουράς Β.

Η αντιπροσωπεία της  συντονιστικής επιτροπής εξέφρασε την ανησυχία της  για τις εξελίξεις αναφορικά με τη μη επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει μετά την ανάρτηση των δασικών χαρτών στην Κρήτη,  επεδίωξε στενότερη συνεργασία με την ΠΕΔ Κρήτης  και ζήτησε  να ενημερωθεί   για τις πρωτοβουλίες  που έλαβε ή πρόκειται να λάβει για τον κοινό σκοπό ήτοι  την προστασία των δασών  και  της  ακίνητης περιουσίας των δήμων και των πολιτών

Η αντιπροσωπεία της ΠΕΔ διαβεβαίωσε τα μέλη  της συντονιστικής ότι:

-Η ΠΕΔ Κρήτης και οι Δήμαρχοι του νησιού, από την πρώτη στιγμή βρίσκονται και θα συνεχίσουν  να βρίσκονται  στο πλευρό των πολιτών.

- Σε ημερίδα της ΠΕΔ η οποία   πραγματοποιήθηκε  για το θέμα αυτό , αφού εγκρίθηκαν ομόφωνα οι προτάσεις της διοίκησης της για τις αλλαγές που  πρέπει να γίνουν στο νόμο,   αποφασίσθηκε να  ενταθούν οι προσπάθειες όλων των φορέων της Κρήτης και των βουλευτών,  στα πλαίσια  των οποίων πραγματοποιήθηκε και η συνάντηση της ΠΕΔ με τους εκπροσώπους της συντονιστικής επιτροπής.

Η  ΠΕΔ δεσμεύτηκε ότι θα αναλάβει όσες πρωτοβουλίες απαιτούνται για τον καλύτερο συντονισμό  των φορέων της Κρήτης, ώστε  να διασφαλισθούν οι δημοτικές και ιδιωτικές περιουσίες. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κρήτη: Εντόπισαν δασάκι... από κάνναβη

Κρήτη: Τους τσάκωσε το ΤΑΕ με τα δενδρύλλια στις αυλές τους

Λιμάνι Ηρακλείου: Μεγάλο ενδιαφέρον για την εξαγορά του 67% - Τα ονόματα των κοινοπραξιών

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Το παράνομο πιστόλι ήταν η αιτία που τους πέρασαν χειροπέδες

χειροπέδες σύλληψη άνδρα

Συνελήφθησαν, χθές  το πρωί σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών επιχειρήσεων Μεσσαράς, δύο έλληνες κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων.

Πιο συγκεκριμένα, χθές  το πρωί από αστυνομικούς των παραπάνω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους δύο άνδρες.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε ένα πιστόλι κρότου και φυσίγγια.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Φαράγγι Σαμαριάς: Σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την διαχείριση πυρκαγιών και την αποκατάσταση φυσικών καταστροφών

Κορωνοϊός - Κρήτη: 15.000 ευρώ πρόστιμο στον ΟΦΗ για τους φιλάθλους χωρίς μάσκα

Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου: Σήμερα οι επαναληπτικές εκλογές

ESPA BANNER