Τρεις διαφορετικές αστυνομικές επιχειρήσεις σε Χανιά, Ηράκλειο και Ρέθυμνο οδήγησαν σε συλλήψεις μέσα σε λίγες ώρες, για υποθέσεις που αφορούν όπλα, ναρκωτικά και κλοπές.
Στον Αποκόρωνα Χανίων, αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων προχώρησαν στη σύλληψη 21χρονου το πρωί της 26ης Απριλίου , για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε Ι.Χ. φορτηγό στο οποίο επέβαινε, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 215 φυσίγγια, τα οποία ήταν τοποθετημένα σε συσκευασίες.
Στο Ηράκλειο, λίγες ώρες νωρίτερα την ίδια ημέρα, αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης προχώρησαν στη σύλληψη 29χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατηγορείται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε ενώ ο άνδρας κινούνταν με δίκυκλη μοτοσυκλέτα, και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10,4 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, γνωστής και ως «σοκολάτα». Η υπόθεση διερευνάται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.
Στο Ρέθυμνο, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων συνέλαβαν 20χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατηγορείται για δύο κλοπές ηλεκτρικών πατινιών. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι κλοπές φέρονται να διαπράχθηκαν στις 14 και 26 Απριλίου. Ο νεαρός εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ τα αφαιρεθέντα πατίνια βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Και στις τρεις περιπτώσεις, οι δικογραφίες σχηματίζονται και οι προανακρίσεις βρίσκονται σε εξέλιξη από τις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες.
Διαβάστε επίσης:
Ηράκλειο: 10 εναντίον 4 - Τους ρώτησαν τί ομάδα είναι και τους επιτέθηκαν