Κρήτη

Η Κρήτη παίζει μανιωδώς τζόκερ - Απόψε κληρώνει 13 εκατ. ευρώ

τζόκερ ηράκλειο

Λίγες μόνο ώρες απομένουν μέχρι τη νέα κλήρωση του Τζόκερ, με την κίνηση στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ να εμφανίζεται αυξημένη, με την Κρήτη να παίζει μανιωδώς!

τζόκερ ηράκλειο

τζόκερ ηράκλειο, by renas

Στα πρακτορεία του Ηρακλείου ο κόσμος παίζει μικροποσά, σύμφωνα με τους πράκτορες, ωστόσο δεν παύουν να... ονειρεύονται! Ενδεικτικό είναι ότι μόνο σε ένα πρακτορείο της πόλης, μέχρι τις 11:30 το πρωί, είχαν παιχθεί 700 στήλες!

τζόκερ ηράκλειο

τζόκερ ηράκλειο, by renas

Η αναζήτηση των πέντε χρυσών αριθμών και του Τζόκερ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τα όνειρα να επικεντρώνονται στην κληρωτίδα.

Την προηγούμενη Κυριακή σημειώθηκε το 15ο συνεχόμενο τζακ ποτ και έτσι σήμερα κληρώνει το αστρονομικό ποσό των 13 εκατ. ευρώ.
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Σκρέκας: Στο Ηράκλειο με φόντο τους Δασικούς Χάρτες που ... καίνε - φώτο

Μέτρα ασφάλειας για την επίσκεψη του Υπουργού στην Αποκεντρωμένη

Στο Ηράκλειο συνέχισε σήμερα την περιοδεία του στην Κρήτη, μετά τα Χανιά και το Ρέθυμνο, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, στο πλαίσιο του κύκλου επαφών και συσκέψεων με  τοπικούς φορείς, συνεταιριστικές οργανώσεις και αγροτικούς συλλόγους και επίκεντρο το "φλέγον" ζήτημα των δασικών χαρτών.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψής του τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης όπου συναντήθηκε με Βουλευτές του Νομού.

Επίσης, είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, τη Συντονίστρια Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Δήμαρχους του Νομού Ηρακλείου και τον Διευθυντή Δασών.

 

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Γαύδος: Γυναίκα εγκλωβισμένη σε γκρεμό μετά από τροχαίο

Κρήτη: 19χρονη διοργάνωσε "κορωνοπάρτι" με 21 καλεσμένους!

Δολοφονία Καραϊβάζ: Σήμερα η κηδεία του δημοσιογράφου