Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

ΒΟΑΚ: Κλείνει για 4 ημέρες ο δρόμος στη γέφυρα Ξηροποτάμου

κολωνάκια
 clock 10:08 | 13/09/2026
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Λόγω εργασιών καθαίρεσης και αντικατάστασης της υψηλής γέφυρας Τ6 Ξηροποταμου στη Χ.Θ. 8+300, θα πραγματοποιηθεί ολική διακοπή κυκλοφορίας του υφιστάμενου ΒΟΑΚ  από την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2026 (6:00πμ) έως και την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2026(06:00πμ), αναφέρει σε ανακοίνωσή της η AKTOR.

Στο διάστημα αυτό τα συνεργεία  θα εκτελούν εργασίες όλο το 24ωρο για την εκτέλεση των σχετικών εργασιών. Η κυκλοφορία των ΙΧ, λεωφορείων και γενικά οχημάτων κάτω των 12ton, θα εκτελείται κανονικά μέσω της ΠΕΟ (ρεύμα Αγ. Νικολάου προς Ηράκλειο) και μέσω ΠΕΟ – Λακωνίων – Κόμβου Κριτσας (ρεύμα Από Νεάπολη προς Αγ. Νικόλαο).

Τα οχήματα άνω των 12 τόνων, θα εξυπηρετούνται εκτάκτως, μέσω της περιφερειακής Οδού Ηρακλείου – Αρκαλοχωρίου – Βιάννου – Ιεράπετρας – Παχιάς Άμμου - Αγ. Νικολάου.

Σχετική πληροφοριακή σήμανση θα τοποθετηθεί σε καίρια σημεία της Οδού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Έδειξε πλαστή ταυτότητα για να του σερβιριστεί αλκοόλ

Κρήτη: Τον τσίμπησε κουνούπι και ήθελε... αποζημίωση!

Έκανε ξανά την εμφάνισή του το πιο σπάνιο και παράξενο είδος καλαμαριού που ζει στα βάθη των ωκεανών





 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis