Κρήτη

Λασίθι

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας την Δευτέρα

Δημος ιεραπετρας

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας την Δευτέρα, 18/07/2016 και ώρα 18:30, στη μικρή αίθουσα συνεδριάσεων δίπλα στην αίθουσα θεάτρου «Μελίνα Μερκούρη» στον 1ο όροφο (Δημοκρατίας 31) με θέμα:

  • Διοργάνωση ενημερωτικής ημερίδας σε συνεργασία με τον Φιλοζωικό Σύλλογο για τα ζώα συντροφίας και αδέσποτων.
  • «Προέγκριση Ίδρυσης Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ» της κ. Γιαννικάκη Ζαχαρένιας που βρίσκεται στην οδό Δημοκρατίας 43 στην Ιεράπετρα.
  • «Προέγκριση Ίδρυσης Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «Επιχείρηση αναψυχής» του Παπαγεωργίου Ιωάννη που βρίσκεται στην περιοχή Κοτσυφιανή Δήμου Ιεράπετρας.
  • «Προέγκριση Ίδρυσης Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «Επιχείρηση αναψυχής-Υπηρεσίες διαδικτύου» του Δρακογιαννάκη Ιωάννη που βρίσκεται στην οδό Στρ. Σαμουήλ 4 στην Ιεράπετρα.
  • Χωροθέτηση θέσεων φορτοεκφόρτωσης στο κέντρο της πόλης.
  • Εφαρμογή ελεγχόμενης στάθμευσης.

Κρήτη

Ο Γιάννης Κουράκης για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

κουρακης.jpg

Το δικό του μήνυμα για τη Γιορτή της Μητέρας στέλνει ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης, Γιάννης Κουράκης.

Στο μήνυμά του αναφέρει:

« Στο ιερό πρόσωπο της Μητέρας εκφράζουμε σήμερα τον απόλυτο σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας.

Γιατί Μητέρα, σημαίνει Ζωή, ανιδιοτελή προσφορά και Θυσία.

Απαιτείται, ο σεβασμός και η ειλικρινής αγάπη προς τη Μητέρα, να εκφράζεται και από την πολιτεία, με θεσμικές και νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα κατοχυρώνουν την ανεκτίμητη κοινωνική παρουσία και προσφορά της.

Στην σημερινή περίοδο που διανύουμε, η ουσιαστική στήριξη της Άνεργης, της Εργαζόμενης και της Πολύτεκνης Μητέρας ,με παρεμβάσεις και δράσεις που θα ενισχύουν τη θέση και το ρόλο της, πρέπει να αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα.

 Ως Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να ενδυναμώνουμε κάθε προσπάθεια που θα στοχεύει στην  αναβάθμιση του ρόλου της μητέρας και θα διευκολύνει το έργο της.»

 

Διαβάστε επίσης:

Το Ηράκλειο αποκτά υπερυψωμένες και κόκκινες διαβάσεις πεζών (φωτογραφίες)

Ολόγυμνη γυναίκα περπατούσε σε κεντρικό δρόμο

Κρήτη: Θρήνος για τον Γιώργο...