Κρήτη

Λασίθι

Καλαντζάκης: Ασφαλής τουριστικός προορισμός ο Δήμος Ιεράπετρας

kalantzakis-robinson-nea-touristikh-periodos_3.jpg

Με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης μαζί με την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, κα Μαρία Ρουμελιωτάκη, επισκέφτηκε το νεόδμητο ξενοδοχειακό συγκρότημα "Robinson Club Ierapetra" στο οποίο κατέφθασαν οι πρώτοι τουρίστες.

Ο Δήμαρχος αφού συνομίλησε τόσο με τον Διευθυντή όσο και με το προσωπικό υπογράμμισε:

«Η Ιεράπετρα τα τελευταία χρόνια έχει καταστεί ένας αρκετά δημοφιλής προορισμός προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες, αλλά και πολλούς επενδυτές που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στην περιοχή.

Ο Δήμος Ιεράπετρας παραμένει σταθερά προσανατολισμένος στην τουριστική και συνάμα οικονομική ανάπτυξη, υλοποιώντας μεγάλα έργα υποδομής (αναπλάσεις, δίκτυα ύδρευσης και ηλεκτροφωτισμού) τα οποία σε συνδυασμό με την φυσική ομορφιά της περιοχής μας και τις σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες δημιουργούν μία ελκυστική τουριστική επιλογή.

Ο Δήμος Ιεράπετρας ήταν και παραμένει ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός. Η προσπάθεια που κάναμε και κάνουμε όλοι μαζί, ώστε να διατηρηθούν τα επίπεδα διάδοσης του κορωνοϊού χαμηλά, φαίνεται ότι έχει ένα πολύ θετικό αντίκτυπο για την προσέλευση επισκεπτών. Ωστόσο, δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε αλλά να συνεχίσουμε να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί, έως ότου καταφέρουμε να επιστρέψουμε στην «κανονικότητα».

Εύχομαι στους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους στον κλάδο του τουρισμού να έχουν μία πολύ καλή, ασφαλή και αποδοτική τουριστική περίοδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Ακτή Καρτερού ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

Ρότα για τα Χανιά βάζει η κρουαζιέρα

Κρήτη: Κάθοδος Φραγκάκη για άνοιγμα τουρισμού - Σύσκεψη με φορείς

Κρήτη

Ηράκλειο

Επιστρέφει προς Ηράκλειο το κομβόι με τις ανεμογεννήτριες

Το κομβόι στο ύψος των Μοιρών

Προς Ηράκλειο επιστρέφει το κομβόι με τις πέντε νταλίκες, που μεταφέρει ανεμογεννήτριες, οι οποίες προορίζονταν να τοποθετηθούν  στον Άρδακτο του Δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο, με τους κατοίκους της περιοχής να ξεσηκώνονται στο άκουσμα της είδησης.

κομβόι ανεμογεννήτριες
κομβόι ανεμογεννήτριες

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι νταλίκες οι οποίες για πολλές ώρες παρέμειναν ακινητοποιημένες στην περιοχή των Μοιρών, πήραν το δρόμο της επιστροφής, συνοδεία οχημάτων της αστυνομίας.

Ειδήσεις σήμερα

Κρήτη: Ψάχνουν σε στεριά και θάλασσα την 29χρονη!

Πανελλήνιες 2021: Οι απαντήσεις στα Μαθηματικά των ΕΠΑΛ

Εγγραφές στο νέο Πειραματικό, 8ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου