Κρήτη

Λασίθι

Επίσκεψη Καλαντζάκη στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου στο Κεντρί

καλαντζάκης

Τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου στο Κεντρί επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κ. Μανώλη Γεωργαλάκη και κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη και τους συνεργάτες του κα. Νίκη Σαμπροβαλάκη και κ. Σπύρο Λαποκωνσταντάκη.

Πραγματοποιήθηκε εποπτεία των εγκαταστάσεων στο χώρο του κολυμβητηρίου και προγραμματίστηκε άμεσα μία σειρά ενεργειών και εργασιών καθαριότητας και ασφάλειας του χώρου ταυτόχρονα με τη μελέτη που ήδη υλοποιεί η τεχνική υπηρεσία του Δήμου για την αποπεράτωση του έργου.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας τόνισε στις δηλώσεις του:  «Το κολυμβητήριο στο Κεντρί είναι ένα έργο που έχει παραμείνει ημιτελές εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Ένα έργο που θα αποτελέσει ορόσημο για τον αθλητισμό στην Ιεράπετρα.

Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου προχωράει στην επικαιροποίηση της μελέτης για το έργο καθώς έχουμε λάβει δέσμευση από το Υπουργείο Αθλητισμού για την άμεση χρηματοδότησή του.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι το έργο να αποπερατωθεί και να παραδοθεί στους δημότες άμεσα.»

Κρήτη

Ένωση Πεζών: Πρόσκληση σε βουλευτές και Περιφερειάρχη Κρήτηςσε σύσκεψη

ΕΝΩΣΗ ΠΕΖΩΝ.jpg

Η Ένωση Πεζών Ηρακλείου προσκαλεί τους Βουλευτές Ηρακλείου και τον Περιφερειάρχη Κρήτης να παραστούν σε σύσκεψη, όπου θα συζητηθούν τα προβλήματα στον κλάδο του οίνου: 

"Αξιότιμοι Κύριοι,

Σας καλούμε στην απο κοινού σύσκεψη των Οργανώσεων μας "Α.Ε.Σ. Ενωση Ηρακλείου Α.Ε." και "Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πεζών ΑΕΣ ΑΕ" που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 στις 19.30 στα κεντρικά γραφεία της ΕΑΣΗ στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων 146 στο Ηράκλειο, προκειμένου να σας εκθέσουμε τα θέματα που έχουν δημιουργηθεί στον κλάδο οίνου και πλήττουν οικονομικά τους φορείς μας, όπως το μέτρο της απόσταξης κρίσης, το οποίο τρέχει το Υ.Α.Α.Τ. 

Δεδομένου ότι η περίοδος που διανύουμε είναι περίοδος συγκομιδής και το μέγεθος των Οργανώσεών μας είναι κρίσιμο μέτρο για την ομαλή λειτουργία του κλάδου και την ορθή εφαρμογή της απόστασης, η παρουσία σας και η συνδρομή σας κρίνεται επιτακτική και απαραίτητη."