Κρήτη

Λασίθι

Ένα γλέντι της Γης, του Νερού και του Αέρα στη Ζάκρο

Ζάκρος

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Γεωπάρκων, ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (ΔΟΚΑΣ)  και η Επιτροπή Διαχείρισης Γεωπάρκου Σητείας, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζάκρου και συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης, Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, διοργανώνουν για την Κυριακή 10 Ιουλίου στην πηγή της Ζάκρου ένα γλέντι της Γής, του Νερού και του Αέρα, με τον Στέλιο Πετράκη.

  Μέσα σε ένα μοναδικό περιβάλλον στον Γεώτοπο της πηγής της Ζάκρου, ο Στέλιος Πετράκης και οι συνεργάτες του, Αντώνης και Γιώργος Σταυρακάκης, θα μας ταξιδέψουν σε γνώριμα αλλά και σε νέα μουσικά μονοπάτια, με μουσική της Κρήτης και νέες συνθέσεις.

γλεντι ζακρος

γλεντι ζακρος, by meropi

Οι άνθρωποι του Γεωπάρκου, από τις 10.00 το πρωί της Κυριακής  μέχρι τις 8.00 μ.μ.  θα περιμένουν τους επισκέπτες στο Μουσείο φυσικής Ιστορίας της Ζάκρου για να τους ενημερώσουν για το Γεωπάρκο της Σητείας και τις δράσεις  του.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη των σημαντικότερων γεώτοπων του Γεωπάρκου της Σητείας, αλλά κυρίως η γνωριμία των χώρων αυτών από την τοπική κοινωνία και τους επισκέπτες της Σητείας. 
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Σας ήρθε αυτό το μήνυμα στο κινητό σας; Δεν είναι αστυνομικός αλλά ...ιός!

αστυνομία

Τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται κάποιοι ασυνείδητοι, για να προκαλέσουν προβλήματα και να διασπείρουν την ανησυχία.

Κι αυτό γιατί πολλοί Ηρακλειώτες τις τελευταίες ώρες, έχουν λάβει στα κινητά τους τηλέφωνα ένα περίεργο μήνυμα. Σύμφωνα με το περιεχόμενό του, ο χρήστης του τηλεφώνου "προειδοποιείται" να "διαλύσει παράνομη συνεύρεση άνω των τριών ατόμων αλλιώς η αστυνομία θα προβεί σε συλλήψεις", ενώ ως αποστολέας εμφανίζεται η Ελληνική Αστυνομία.

Πολίτες που απευθύνθηκαν άμεσα στην τοπική ΕΛ.ΑΣ, ενημερώθηκαν πως όχι μόνο δεν αποστέλλονται μηνύματα από την υπηρεσία, αλλά και πως το συγκεκριμένο sms είναι ...ιός! Προσοχή λοιπόν...

Δείτε το μήνυμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Κρήτη - κορωνοϊός: 64 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ηράκλειο - Κορωνοϊός: Οργή πολιτών για τα rapid test που καλούνται να πληρώσουν!

Κορωνοϊός - Ρεκόρ εισαγωγών στα νοσοκομεία: Δίνουν εκτάκτως εξιτήρια για να αδειάσουν κλίνες