Κρήτη

Ηράκλειο

ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Η δήλωση Αυγενάκη μετά τις εσωκομματικές εκλογές

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΝΔ

Δήλωση Λευτέρη Αυγενάκη για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ:

«Συγχαίρω τον καλό μου φίλο και άξιο στέλεχος της παράταξης Βαγγέλη Καρκανάκη για την θριαμβευτική επανεκλογή του. 

Όπως επίσης συγχαίρω και όλους τους υποψήφιους χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση για το ήθος, την ποιότητα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο συνέβαλαν για να διεξαχθούν οι χθεσινές εσωκομματικές μας εκλογές. 

Πάνω απ’ όλα όμως ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τα μέλη του κόμματος και ειδικά τα νέα μέλη που ήρθαν στη ΝΔ, τα οποία με τη συμμετοχή τους ενδυνάμωσαν ακόμη περισσότερο την οργάνωσή μας και κυρίως την φωνή και την δύναμη της ΝΔ στο νομό Ηρακλείου. 

Προσωπικά, δεσμεύομαι ως Βουλευτής του νομού και ως πρώην Γραμματέας του κόμματος, αλλά και ως μέλος της Κυβέρνησης ότι θα λειτουργήσουμε όλοι μαζί για το καλό της παράταξης, αλλά και ο καθένας από το δικό του μετερίζι να συμβάλλουμε ώστε η κομματική μας οργάνωση να εξακολουθεί να ωριμάζει, να μεγαλώνει και να εξελίσσεται, έτοιμη να ανταποκριθεί  στις απαιτήσεις μιας Ελλάδας που περνά στη νέα εποχή!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Ο Στράτος Μαγκουσάκης για τις εκλογές στη ΝΟΔΕ

Φώφη Γεννηματά: Θλίψη στον πολιτικό κόσμο από τον θάνατό της

Φώφη Γεννηματά - Κρήτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατό της

Κρήτη

Λασίθι

Δήμος Ιεράπετρας: Αποκαθίσταται η βατότητης της περιφερειακής οδού Μουρνιών

Ιεράπετρα

Σύμβαση προϋπολογισμού 58.000€ για την αποκατάσταση της βατότητας στην περιφερειακή οδό της Κοινότητας των Μουρνιών υπέγραψε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, με την ανάδοχο εταιρεία, παρουσία του Αντιδημάρχου, κ. Γεωργίου Ασπραδάκη και του πρώην Προέδρου της Κοινότητας, κ. Εμμανουήλ Δαμασκηνάκη. Οι εργασίες αφορούν επεμβάσεις για την επισκευή και την αποκατάσταση της βατότητας τμήματος μήκους 750 μ που σήμερα βρίσκεται σε κακή κατάσταση με διαβρωμένα και αποσαθρωμένα τμήματα ασφαλτόστρωσης. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο κος Καλαντζάκης, μετά την υπογραφή της σύμβασης, ανέφερε τα εξής: «Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερης κρισιμότητας για την ευρύτερη περιοχή που αποτελούσε απαίτηση των κατοίκων εδώ και χρόνια.

Ως Δημοτική Αρχή καταγράψαμε την ανάγκη που υπήρχε και με τη συνεργασία των Υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας μελετήσαμε, πήραμε τις εγκρίσεις, διεκδικήσαμε την χρηματοδότηση του έργου, το δημοπρατήσαμε και τώρα περνάμε στο στάδιο της υλοποίησης.

Στόχος μας είναι να ολοκληρωθεί το έργο το ταχύτερο δυνατόν, ώστε να βελτιωθεί η πρόσβαση και κυκλοφορία προς την ευρύτερη περιοχή διευκολύνοντας τις μετακινήσεις και ενισχύοντας την οδική ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κορωνοϊός - Νέα μέτρα: Πρόστιμο 100 ευρώ σε ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών

Ηράκλειο - κορωνοϊός: Συρροή κρουσμάτων μετά την όπερα

Κρήτη - κορωνοϊός: "Καμπάνες" σε πελάτες που δεν φορούσαν μάσκα

 

 

ESPA BANNER