Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη: Κυκλοφορούσε με το πιστόλι μέσα στον κόσμο

αστυνομία νύχτα

Τον τρόμο σκόρπισε το βράδυ του Σαββάτου στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, ένας 39χρονος, ο οποίος κυκλοφορούσε, κρατώντας ένα πιστόλι.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στην οδό Καλλεργών τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό μέγαρο όπου διαπιστώθηκε ότι το όπλο ήταν ψεύτικο. 

Ο άνδρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν είναι Κρητικός και το τελευταίο διάστημα ζει στην περιοχή χωρίς να έχει σταθερή στέγη.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ξεκινήσαν οι αυτοψίες από την Ειδική Επιτροπή στις πληγείσες περιοχές

Αυτοψίες

Ξεκίνησαν σήμερα, Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, οι αυτοψίες από την Ειδική Επιτροπή του Δήμου Ηρακλείου στις πληγείσες από τις πρόσφατες πλημμύρες περιοχές προκειμένου να εγκριθούν οι σχετικές αποζημιώσεις. Οι πρώτες αυτοψίες έγιναν στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού και του Καρτερού και αναμένεται να συνεχιστούν σε εντατικούς ρυθμούς τις επόμενες ημέρες. Να σημειωθεί ότι για να διεξαχθεί αυτοψία θα πρέπει οι πληγέντες να καταθέσουν αίτημα στο Τμήμα Εφαρμογής Επιδοματικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου: 
Ταχ. Δ/νση: Μάχης Κρήτης & Ηφαίστου.                                               
Τ.Κ.71303                                                                      
Τηλέφωνο: 2810311328                                                          
E- Mail:  kprostasia@heraklion.gr

Η διαδικασία χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης πολιτών που πλήττονται από φυσικές καταστροφές και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά περιγράφονται στον παρακάτω σύνδεσμο: 
https://www.heraklion.gr/municipality/municipality-press-releases/kprostasia-flood-23102020.html