Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τελετή ορκωμοσίας νεοδιόριστων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής

118347332_2718287288459124_7918041343950567217_n.jpg

Σήμερα, Τετάρτη 26/08/2020  πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των νεοδιόριστων  εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής από το Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κύριο Μπελαδάκη Εμμανουήλ, στο αμφιθέατρο του 53ου και 54ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου (κτίριο της Παλιάς Παιδαγωγικής Ακαδημίας).

Η τελετή ορκωμοσίας έγινε παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Κρήτης κυρίου Καρτσωνάκη Εμμανουήλ, της σχολικής συμβούλου  Ειδικής Αγωγής κυρία Γιγουρτάκη Μαρίας,  εκπροσώπων των συλλόγων εκπαιδευτικών του νομού Ηρακλείου και των αιρετών του Π.Υ.Σ.Π.Ε Ηρακλείου.

   Οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί, μπορούν μέσω της ιστοσελίδας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, να ενημερωθούν για τη διαδικασία τοποθέτησης τους και να δηλώσουν τα σχολεία προτίμησης τους.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Επιχείρηση διάσωσης παιδιών από το Λιμενικό - Αγωνία και για έναν άνδρα

λιμενικό

Μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στη θαλάσσια περιοχή των Γουβών, όπου σύμφωνα με πληροφορίες δυο ανήλικοι κινδύνεψαν να πνιγούν.

Στο σημείο έσπευσαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να παραλαμβάνουν τα παιδιά τα οποία έχουν τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Λιμενικοί έχουν ανασύρει από την θάλασσα και έναν άνδρα χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, ο οποίος φέρεται να έπεσε στο νερό για να βοηθήσει τα παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Αντιαεροπορικής και Αντιπυραυλικής 'Αμυνας

Κρήτη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για όπλα

Κρήτη: Ο Αρχιφύλακας που "έφυγε" εν ώρα υπηρεσίας

ESPA BANNER