Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Νεκρή η γυναίκα που βρέθηκε στο κενό...

αυτοκτονία

Την τελευταία της πνοή άφησε η γυναίκα που λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα από τον 2ο όροφο στην οδό Ποσειδώνος στον Πόρο, στο Ηράκλειο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και κινητή μονάδα όμως η 53χρονη είχε ήφη αφήσει την τελευταία της πνοή.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται σε πράξη αυτοχειρίας, με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ενώ έπαιρνε και φαρμακευτική αγωγή. Οι ίδιες πληροφοίες λένε ότι έμενε με τον αδελφό της καθώς δεν είχε δική της οικογένεια. 
Να σημειωθεί ότι εκτός από την πτώση της γυναίκας στον Πόρο, την Αστυνομία απασχόλησαν επίσης δύο απόπειρες αυτοκτονίας σε Ηράκλειο και Χερσόνησο. 
Στο Ηράκλειο, ένας τρόφιμος στο ϊδρυμα Καλοκαιρινού, αφού έσπασε μία τζαμαρία, πήρε το γυαλί και επιλούσε να κόψει τις φλέβες του επειδή οι υπεύθυνοι του ιδρύματος τον έδιωξαν από τον χώρο καθώς δημιουργούσε πολύ συχνά φασαρίες. Τελικά, οι Αστυνομικοί τον πήραν και τον μετέφεραν στην ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ. 

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Σε λειτουργία το δημοτικό πρατήριο υγρών καυσίμων

βενζινάδικο-βενζίνη

Σε πλήρη λειτουργία τέθηκε από σήμερα το δημοτικό πρατήριο υγρών καυσίμων του Δήμου Χανίων, το οποίο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις των συνεργείων του δήμου, στην περιοχή της Πελεκαπίνας.

Μέσω του πρατηρίου, ο τρόπος λειτουργίας του οποίου παρουσιάστηκε σήμερα, θα γίνεται η προμήθεια καυσίμων για το σύνολο του στόλου των οχημάτων του Δήμου Χανίων που αριθμεί περίπου 140 οχήματα, συμπεριλαμβανομένων απορριμματοφόρων και οχημάτων γενικής χρήσης.

Όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, «με τη λειτουργία του πρατηρίου τα οχήματα του δήμου θα προμηθεύονται καύσιμα με πιο οικονομικό τρόπο, απόλυτο έλεγχο και διαφάνεια».

Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά την περυσινή χρονιά ο δήμος δαπάνησε περίπου 500.000 ευρώ για τις ανάγκες κίνησης των οχημάτων του, ποσό το οποίο εκτιμάται ότι θα μειωθεί αισθητά με τη λειτουργία του δημοτικού πρατηρίου.

Για τη λειτουργία της νέας δομής έχουν διανεμηθεί σε όλα τα οχήματα και τους χρήστες ειδικές κάρτες ταυτοποίησης.

Ο δήμαρχος Χανίων τόνισε ότι η προσπάθεια για λειτουργία του δημοτικού πρατηρίου καυσίμων είχε ξεκινήσει επί δημαρχίας του αείμνηστου Μανώλη Σκουλάκη και ολοκληρώθηκε αφού προχώρησαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.

Το δημοτικό πρατήριο υγρών καυσίμων διαθέτει δύο αντλίες για παροχή βενζίνης και πετρελαίου.

 

Διαβάστε επίσης:

Νοσοκομεία Κρήτης: Έφτασαν τους 100 οι ασθενείς με κορωνοϊό

Κορωνοϊός: Tι είναι το «βραχιολάκι» καραντίνας

Ηράκλειο: Συνέχεια στην κόντρα ξενοδοχοϋπαλλήλων - ξενοδόχων