Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Καλοσωρίζουν τους εκπαιδευτικούς που διορίστηκαν στην Ειδική Αγωγή

ειδικη αγωγη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Δ. Θεοτοκόπουλος" εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς που διορίζονται ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί στο νομό Ηρακλείου στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Συγκεκριμένα στο νομό μας προσλήφθηκαν 54 δάσκαλοι και 12 νηπιαγωγοί ειδικής αγωγής.

"Οι συνεχείς διεκδικήσεις και οι διαρκείς αγώνες του εκπαιδευτικού κινήματος όλα αυτά τα χρόνια απέδωσαν καρπούς. Εξάλλου, οι αγώνες για μόνιμους διορισμούς στην Εκπαίδευση δε σταματάνε εδώ. Οι εκπαιδευτικές ανάγκες στη Γενική Αγωγή είναι τεράστιες.

Ο Σύλλογός μας καλωσορίζει τους συναδέλφους, ως μόνιμους εκπαιδευτικούς πλέον στο νομό Ηρακλείου, και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία.

Ο αγώνας είναι καθημερινός για την πλήρη στελέχωση των σχολείων με μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Κρήτη

Κρήτη: Στον γκρεμό το αυτοκίνητο με μάνα και κόρη

αυτοκινητο γκρεμος

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας για σοβαρό τροχαίο.
Όλα συνέβησαν όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες, ξέφυγε της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό, στο Μύρτος

Στο σημείο έφτασαν άμεσα δύο πυροσβεστικά οχήματα και οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν γρήγορα από το αυτοκίνητο,  τη μητέρα και την κόρη της.

Στη συνέχεια οι δύο γυναίκες παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματισμός τους δεν εμπνέει ανησυχία. 

(φωτογραφία αρχείου)