Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του ηλικιωμένου!

Κουτσαντωνάκης εξαφανισμένος

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Αριστείδη Κουτσαντωνάκη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από χθες, με την οικογένειά του να τον αναζητά.

Τελικά, ο ηλικιωμένος άνδρας εντοπίστηκε απόψε το βράδυ, ενώ ο γιος του ευχαρίστησε με ανάρτησή του στο facebook, τον κόσμο που κινητοποιήθηκε.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Πρώτο κουδούνι για τους μαθητές και ταλαιπωρία για τους οδηγούς (φώτο)

κινηση

Πρώτο κουδούνι σήμερα για τα σχολεία και επιστροφή των μαθητών στα θρανία μετά από μήνες απουσίας εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ωστόσο δε φαίνεται να πηγαίνουν όλα "ρολόι", αφού σύμφωνα με αναγνώστες του ekriti.gr, οι οδηγοί του Ηρακλείου δίνουν "μάχη" με το δικό τους ρολόι από νωρίς το πρωί προκειμένου να φτάσουν εγκαίρως στις δουλειές τους.

Κίνηση στους δρόμους του Ηρακλείου από νωρίς το πρωί
Κίνηση στους δρόμους του Ηρακλείου από νωρίς το πρωί

Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της αυξημένης κίνησης που καταγράφεται στις οδικές αρτηρίες οι οποίες βρίσκονται σε περιοχές με σχολικές μονάδες (π.χ. Λεωφόρος Ιωνίας, Σμπώκου, Γιόφυρο), όπου πάλι από σήμερα  οι γονείς προκειμένου να αφήσουν τα παιδιά τους στο σχολείο σταθμεύουν εκατέρωθεν του δρόμου, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο και οι οδηγοί να εξανίστανται.

Μάχη με το
Μάχη με το "ρολόι" για τους οδηγούς του Ηρακλείου

 

ειδησεις σημερα 

Κορωνοϊός: Πρώτο κουδούνι μετά από μήνες, με μέτρα

Κρήτη - κορωνοϊός: Μειώνονται οι νοσηλευόμενοι αλλά όχι οι διασωληνωμένοι ασθενείς

Κρήτη - κορωνοϊός: Πειθαρχούν στα μέτρα οι πολίτες