Κρήτη

Ηράκλειο

Άμισθος ειδικός σύμβουλος για θέματα αστυνόμευσης και παραβατικότητας

lagoudakis.jpg

Στον ορισμό του εν ενεργεία αστυνομικού, Εμμανουήλ Λαγουδάκη, ως άμισθου Ειδικού Συμβούλου για θέματα γενικής αστυνόμευσης, αντιμετώπισης των φαινομένων παραβατικότητας και της «μάστιγας» των τροχαίων ατυχημάτων, προχώρησε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης. Με βάση την εμπειρία και την προσφορά του, ο κ. Λαγουδάκης θα παρέχει συμβουλές σχετικά με τα παραπάνω θέματα, χωρίς καμία επιβάρυνση του προϋπολογισμού του Δήμου Γόρτυνας ή του κρατικού προϋπολογισμού. 

«Η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί προτεραιότητα για την δημοτική αρχή. Προς αυτή την κατεύθυνση, προχωράμε στον ορισμό Ειδικού Συμβούλου για θέματα αστυνόμευσης και παραβατικότητας, όπως, άλλωστε, είχαμε δεσμευτεί προεκλογικά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Λαγουδάκη για την διάθεσή του να προσφέρει στον τόπο μας και είμαι βέβαιος ότι η συμβολή του, στα θέματα της αρμοδιότητάς του, θα είναι πολύ σημαντική» δήλωσε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης.  

«Δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να φανώ αντάξιος των προσδοκιών των συμπολιτών μας, προκειμένου η Γόρτυνα να νιώσει ασφαλής ξανά» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Λαγουδάκης.

Κρήτη

Ρέθυμνο

Κρήτη: "Λαμπάδιασε" το αυτοκίνητο έξω από τα καταστήματα!

αυτοκίνητο φωτιά

Παρανάλωμα του πυρός έγινε το πρωί ΙΧ αυτοκίνητο στο Ρέθυμνο θέτοντας σε συναγερμό τις Πυροσβεστικές Αρχές.

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στην οδό Μ. Πορταλιού όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες τυλίχθηκε στις φλόγες, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του Ρεθεμνιώτικου Καλειδοσκοπίου.

Στο σημείο επιχείρησαν πυροσβεστικές δυνάμεις που άμεσα έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο. 

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.