Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ
Τσεχία: Περισσότεροι από 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε σύγκρουση τρένων
τρένα τσεχία
 clock 10:35 | 20/11/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Δύο επιβατικά τρένα στην Τσεχία συγκρούστηκαν σήμερα, με αποτέλεσμα τουλάχιστον πέντε άνθρωποι να τραυματιστούν σοβαρά και άλλοι 40 ελαφρύτερα, σύμφωνα με αξιωματούχους και τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Οι υπηρεσίες διάσωσης της πυροσβεστικής δήλωσαν ότι η σύγκρουση έγινε σε περιοχή που βρίσκεται περίπου 132 χλμ νοτίως της Πράγας. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, απομακρύνθηκαν όλοι οι επιβάτες και από τα δύο τρένα.

Εκπρόσωπος νοσοκομείου της περιοχής δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο CTK ότι πέντε άνθρωποι νοσηλεύονται με σοβαρά τραύματα.

Ο υπουργός Μεταφορών Μάρτιν Κούπκα δήλωσε σε ανάρτηση στο Χ ότι τα αίτια της σύγκρουσης είναι υπό διερεύνηση αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα από τα τρένα πιθανόν παραβίασε σηματοδότη που το υποχρέωνε να σταματήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γάζα: Τουλάχιστον 27 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα – Στον αέρα η δεύτερη φάση της κατάπαυσης του πυρός

Από ψεκασμό με χημικά στο ξενοδοχείο πέθανε η οικογένεια στην Κωνσταντινούπολη

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον εισαγγελέα στέλνει η ΝΔ την υπόθεση Ξυλούρη

 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis