Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ στον Καναδά: Ξεκληρίστηκε εφηβική ομάδα χόκεϊ σε τροχαίο δυστύχημα

kanadas.jpg
 clock 11:35 | 07/04/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

Δεκατέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε στον Καναδά με λεωφορείο στο οποίο επέβαινε ομάδα εφήβων χόκεϊ, μετέδωσαν σήμερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα την αστυνομία.
Άλλοι 14 άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων τρεις σοβαρά, στη σύγκρουση μεταξύ του λεωφορείου και ενός ημι-ρυμουλκούμενου οχήματος που σημειώθηκε σε εθνική οδό η οποία διέρχεται από αγροτική περιοχή στη δυτική επαρχία Σασκάτσουαν.

junior-hockey-team.jpg

junior-hockey-team.jpg, by renas

Το λεωφορείο μετέφερε την ομάδα εφήβων χόκεϊ του Χάμπολντ, τους Broncos, που μετέβαινε σε τουρνουά, σύμφωνα με την εφημερίδα Saskatoon StarPhoenix.
"Έχουμε συγκλονιστεί από την απίστευτη απώλεια που μας έπληξε", δήλωσε ο πρόεδρος της λέσχης Humboldt Broncos, Κέβιν Γκάρινγκερ, μιλώντας στο καναδικό τηλεοπτικό δίκτυο CBC.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε σχεδόν 28 χλμ. βόρεια του Τίσντεϊλ, στην εθνική οδό 35.
Η ομάδα Broncos αποτελείται από 24 παίκτες, όλοι Καναδοί, ηλικίας 16 έως 21 ετών.
"Είναι ένα φρικτό δυστύχημα", δήλωσε ο Ντάρεν Οπ, πρόεδρος των Nipawin Hawks, της ομάδας που θα αντιμετώπιζε τους Broncos.
Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό εξέφρασε την οδύνη του: "Δεν μπορώ να διανοηθώ τί περνούν αυτοί οι γονείς, η καρδιά μου είναι σε κάθε άνθρωπο που επλήγη από αυτή την φρικτή τραγωδία στην κοινότητα του Χάμπολντ και πέρα από αυτήν", έγραψε στο Twitter.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis