Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Θα γίνει της άλλης Καρολάιν» - Σοκάρει η απειλή άνδρα προς τη σύζυγό του

Image
χειροπέδες σύλληψη άνδρα
 clock 13:09 | 10/11/2021
writer icon newsroom ekriti.gr

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλου κατά ενός 50χρονου, ο οποίος απείλησε τη 41χρονη σύζυγό του, ενώ στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία καθώς της είχε προκαλέσει σωματική βλάβη.

Ο κατηγορούμενος απείλησε τη σύζυγό του ότι «θα γίνει της άλλης Καρολάιν», εάν έμπαινε στο σπίτι τους, η γυναίκα κατέθεσε μήνυση και ο δράστης συνελήφθη.

Επειδή μάλιστα το καλοκαίρι είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία κατά της συζύγου του, το Δικαστήριο αποφάσισε να παραμείνει κρατούμενος.

Σύμφωνα με την μήνυση της γυναίκας, ο σύζυγός της, την περασμένη Παρασκευή ζήτησε από τη γυναίκα του και το ανήλικο παιδί τους να φύγουν από το σπίτι.

«Θα γίνει της άλλης Καρολάιν»

Τη Δευτέρα που η γυναίκα (χωρίς το παιδί μαζί της) χτύπησε την πόρτα του σπιτιού, για να της ανοίξει προκειμένου να πάρει κάποια πράγματά της, ο 50χρονος βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να τη βρίζει και να την απειλεί, λέγοντάς της μάλιστα ότι «θα γίνει της άλλης Καρολάιν»

Τότε εκείνη πήγε στην Αστυνομία, κατέθεσε μήνυση και ο 50χρονος συνελήφθη, διανυκτέρευσε στα κρατητήρια και χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που ανέβαλε την υπόθεση διότι απουσίαζε η μάρτυρας κατηγορίας.

Ο άνδρας το περασμένο καλοκαίρι, είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 21 μηνών για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατά της συζύγου του, σύμφωνα με το magnesianews. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την απειλή του ότι «θα γίνει της άλλης Καρολάιν», που ξύπνησε μνήμες της δολοφονίας της 21χρονης από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά τον περασμένο Μάιο, ώθησε το Δικαστήριο να αποφασίσει να παραμείνει ο 50χρονος υπό κράτηση για να μην πλησιάσει την σύζυγό του, μέχρι να γίνει η δίκη.

Πάντως ο ίδιος κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι συμφώνησε με τη σύζυγό του να πάρουν διαζύγιο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ηράκλειο: Κατήγγειλαν τον πατέρα τους για ενδοοικογενειακή βία

Κρήτη - κορωνοϊός: Αυξημένες ο νοσηλείες ασθενών για ένα ακόμα 24ωρο

Καπραβέλος: Να μην μπορούν να μπουν πουθενά οι ανεμβολίαστοι

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis