Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία του Άρη και της Κλαίρης

Image
Ο Άρης και η Κλαίρη
 clock 17:09 | 01/11/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και ανείπωτου πόνου, η Σάμος αποχαιρέτησε τα δύο άτυχα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στον σεισμό που «χτύπησε» με σφοδρότητα το νησί την περασμένη Παρασκευή.

Ο 17χρονος Άρης και η 15χρονη Κλαίρη βρήκαν τραγικό θάνατο την ώρα που γυρνούσαν από το σχολείο. Και σήμερα, συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές, γονείς και καθηγητές είπαν το τελευταίο αντίο στα δύο παιδιά.

Νωρίς το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στο Βαθύ της Σάμου τελέστηκε η κηδεία της Κλαίρης. Ο κόσμος φορούσε μάσκες, ενώ πολλοί συμμαθητές και φίλοι της ήταν ντυμένοι στα λευκά.

Στις 15:00 τελέστηκε και η κηδεία του Άρη, Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου. Και στην κηδεία του 17χρονου Άρη, φίλοι και συμμαθητές του ήταν ντυμένοι στα λευκά.
«Δύο ανθρώπινες ζωές χάθηκαν μέσα σε δύο δευτερόλεπτα. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος» είπε συντετριμμένος ο πατέρας του Άρη και πρόσθεσε πως το κτίριο είναι εγκαταλελειμμένο δεκάδες χρόνια.

«Ο Άρης πήρε αγκαλιά την Κλαίρη για να την προστατέψει, αλλά δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, όλα έγιναν μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα, η πλάκα έπεσε κατευθείαν στα παιδιά και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν» ανέφερε ο τραγικός πατέρας μιλώντας στον Γιώργο Αυτιά.

«Αγκαλιάστε τα παιδιά σας, δεν γυρνάει πίσω ο χρόνος. Ζήστε την κάθε στιγμή. Αυτό είναι το μήνυμα μας. Δεν γυρνάει πίσω ο χρόνος. Αγκαλιάστε όλοι τα παιδιά τους. Να τα αγαπάτε», συγκλονίζει η μητέρα της Κλαίρης, στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis