Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγός λεωφορείου επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Image
Λεωφορείο
 clock 22:30 | 04/11/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Βίντεο που καταγράφει επίθεση οδηγού λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αττικής εναντίον επιβάτη και μάλιστα με κατσαβίδι ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Όπως αναφέρει το MEGA το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες μέρες όταν μια γυναίκα που επέβαινε στο όχημα σηκώθηκε από την θέση της και πλησίασε τον οδηγό του λεωφορείου, τον οποίον και ρώτησε πληροφορίες για τις στάσεις. Ο οδηγός δεν έδειξε διάθεση να την βοηθήσει, της μίλησε απότομα και την εξύβρισε. Το συμβάν έγινε αντιληπτό από τους άλλους επιβάτες του λεωφορείου και ένας άνδρας, που επέβαινε στο συγκεκριμένο δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Αττικής, ζήτησε τον λόγο από τον οδηγό για τη συμπεριφορά του απέναντι στη γυναίκα.

Ο οδηγός αντέδρασε και πάλι με αποτέλεσμα το περιστατικό να λάβει περαιτέρω διαστάσεις με την εμπλοκή και άλλων επιβατών. Τότε ο οδηγός ακινητοποίησε το λεωφορείο και άρχισε να διαπληκτίζεται με τους επιβάτες κρατώντας μάλιστα στο χέρι απειλητικά ένα κατσαβίδι.

«Γιατί της φωνάζεις; Σε ρώτησα κάτι. Είναι η δουλειά σου;» ακούγεται στο βίντεο να λέει ένας άνδρας. «Στον οδηγό δεν μιλάς» απαντάει ο οδηγός του λεωφορείου.

Ο καβγάς συνεχίστηκε και μετά στο βίντεο διακρίνεται ο οδηγός να επιτίθεται στον επιβάτη.

Η διοίκηση των ΚΤΕΛ Αττικής απάντησε πως ο οδηγός έχει παραπεμφθεί στο πειθαρχικό και έχει τεθεί σε αργία μέχρι να ολοκληρωθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη: Ποια περιοχή "έγραψε" Πανευρωπαϊκό ρεκόρ Νοεμβρίου με θερμοκρασία 35,1 βαθμούς

Ηράκλειο: Όργιο παραβάσεων στην παραλιακή από τους οδηγούς - Πρόστιμα 350.000 από το Λιμεναρχείο

Επίδομα θέρμανσης στο ρεύμα: Πώς γίνεται η αίτηση, ποιοί είναι δικαιούχοι

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis