Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μηνύματα αλληλεγγύης από τον 3ο Γύρο Ιεράπετρας

Image
γυρος ιεραπετρας
 clock 16:00 | 05/05/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Με το σύνθημα «τρέχουμε και συντρέχουμε» οι μαθητές του 2ου Λυκείου Ιεράπετρας διοργάνωσαν για τρίτη συνεχή χρονιά τον Γύρο Ιεράπετρας, υποστηρίζοντας παράλληλα το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης.

Αρκετοί αθλητές, πολίτες και παιδιά έλαβαν μέρος, έτρεξαν στους δρόμους της Ιεράπετρας και μετέφεραν παράλληλα με τις αξίες του αθλητισμού μηνύματα για την αξία της αλληλοϋποστήριξης σε μια εποχή με δυσκολίες, διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Ξεκινώντας το πρωί της Κυριακής, 3 Μαΐου 2015 από το χώρο πλησίον της σκακιέρας όπισθεν του δημαρχείου, διένυσαν μια διαδρομή περιφερειακά της πόλης, για να φτάσουν και να τερματίσουν αργότερα στον ίδιο χώρο.

3os_gyros_2_1.jpg

3os_gyros_2_1.jpg, by stellam

Την πρωτοβουλία των μαθητών του 2ου Λυκείου υποστήριξε ο Δήμος Ιεράπετρας, η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  και η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ενώ στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων συνέβαλαν το Τμήμα Τροχαίας Ιεράπετρας και η ομάδα ΔΙ.ΑΣ, το Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας, οι Εθελοντές Σαμαρείτες και οι Πρόσκοποι.

Ο Δήμος Ιεράπετρας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο ευχαριστούν θερμά τους μαθητές του 2ου Λυκείου Ιεράπετρας για την σημαντική πρωτοβουλία τους, τον Διευθυντή του σχολείου, κ. Χρήστο Μιχαήλ, τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, όλους τους αθλητές και τους πολίτες που συμμετείχαν και έφεραν τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, όλους όσους συνέβαλαν για την ασφάλεια της διαδικασίας, καθώς επίσης και την εταιρία Ξύλινες και Μεταλλικές Κατασκευές Λαμπράκης.

Συνολικά μαζεύτηκαν τα παρακάτω: 2 αφρόλουτρα, 28 πακέτα μπισκότα, 15 πακέτα κρουασανάκια, 4 χυμοί, 1 ξύδι, 1 αλάτι, 1 φουντούνι, 13 κονσέρβες, 3 τεμάχια καφές, 19 κουτιά γάλα, 110 τεμάχια ζυμαρικά, 30 τεμάχια όσπρια, 8 τεμάχια πελτέ, 17 τεμάχια ρύζι, 18 τεμάχια ζάχαρη και 10 τεμάχια αλεύρι.

Όπως δήλωσε η συντονίστρια του Παντοπωλείου, κα. Κική Χασάπη « η πρωτοβουλία των παιδιών είναι πραγματικά αξιόλογη και πολύ σημαντική. Ο εθελοντισμός, η αλληλεγγύη και η προσφορά είναι αξίες που πρέπει να κρατάμε πολύ ψηλά στην καθημερινότητά μας και οι μαθητές του 2ου Λυκείου έσπευσαν με την πρωτοβουλία τους να μας το υπενθυμίσουν. Τους ευχαριστούμε θερμά, όπως ευχαριστούμε και όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί η εν λόγω διοργάνωση. Με την ελπίδα ότι θα πραγματοποιηθούν και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις, δεσμευόμαστε να στηρίζουμε πάντα κάθε κίνηση που στόχο έχει την υποστήριξη των συνανθρώπων μας»

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis