Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλικιωμένος πέθανε έπειτα από εγκεφαλικό, την ώρα που η φωτιά πλησίαζε το σπίτι του

ΦΩΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ
 clock 11:36 | 01/08/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας ηλικιωμένος, ο οποίος έπαθε εγκεφαλικό, την στιγμή που είδε ότι η μεγάλη φωτιά που βρισκόταν σε εξέλιξη στην Εύβοια, πλησίαζε τα σπίτια, απειλώντας και την δική του κατοικία.

Ο άτυχος άνδρας είχε, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στο evima.gr, σπίτι στις Πετριές από όπου και ξεκίνησε η πύρινη λαίλαπα.

Σύμφωνα με το evima.gr, ο ηλικιωμένος αφού είδε την φωτιά να ξεκινά και συνειδητοποίησε πως το πρώτο μέτωπο ήταν πολύ κοντά στα σπίτια απειλώντας και την δική του κατοικία, δεν άντεξε το σοκ και την πίεση με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

Συγγενείς και φίλοι εναγωνιωδώς προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν και να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί του, μάταια.

Έτσι καθώς η πυρκαγιά ήταν σε πλήρη εξέλιξη αποφάσισαν να προσπαθήσουν να προσεγγίσουν το σπίτι του, όπου τον βρήκαν νεκρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τραγωδία στα Τέμπη: Εκτός φυλακής ο σταθμάρχης - Τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό

Iσμαήλ Χανίγια: «Θάνατος στο Ισραήλ» φωνάζει το πλήθος στην κηδεία του στην Τεχεράνη

Φορολογικές δηλώσεις: Στο «πάρα ένα» αναζητούνται 250.000 φορολογούμενοι - Στα ύψη οι ήδη επιβληθέντες φόροι

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis