Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμπρησμός πευκοδάσους στην Ύδρα: Ομολόγησε ο καπετάνιος της θαλαμηγού ότι πέταξε τα βεγγαλικά

ΦΩΤΙΑ ΥΔΡΑ
 clock 00:15 | 08/08/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο καπετάνιος της θαλαμηγού είναι αυτός που πέταξε τα βεγγαλικά, που προκάλεσαν τη φωτιά στο πευκοδάσος της Ύδρας, όπως ομολόγησε ο ίδιος.

Ο άνδρας, που είναι προφυλακισμένος μαζί με ακόμα έναν από το πλήρωμα, σύμφωνα με το MEGA, σε μια αιφνιδιαστική εξέλιξη ομολόγησε στους αστυνομικούς πως ήταν εκείνος που χρησιμοποίησε τα πυροτεχνήματα.

«Βγήκα στην παραλία και κρατούσα μια συστοιχία βεγγαλικών που είχα για προσωπική χρήση», ανέφερε ο ίδιος, λέγοντας πως η πράξη του είχε ως κίνητρο κάποιο φιλοδώρημα που θα έδιναν για το event οι μισθωτές της θαλαμηγού.

Όπως τόνισε ο ίδιος, ενώ τα πυροτεχνήματα έφυγαν όλα προς τη θάλασσα, ένα πήγε προς διαφορετική κατεύθυνση και συγκεκριμένα προς το πευκοδάσος, προκαλώντας τη φωτιά.

 

Διαβάστε επίσης

Της παρέδωσε το δέμα που είχε παραγγείλει και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα

Θανατηφόρο τροχαίο - Νεκρός 46χρονος μετά σύγκρουση ΙΧ με μοτοσικλέτα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis