Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Bullying: Συγκλονιστική καταγγελία μητέρας- Δεν στέλνω τον γιο μου στο σχολείο (βίντεο)

Image
bullying.jpg
 clock 14:09 | 28/05/2021
writer icon newsroom ekriti.gr

Για την δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο 15χρονος γιος της στο σχολείο, μίλησε το πρωί της Παρασκευής (28/3) μια μητέρα από το Νέο Ηράκλειο. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο γιος έχει πέσει θύμα bullying από συνομήλικούς του με αποτέλεσμα να έχει διακόψει προσωρινά το σχολείο.

Μια ομάδα περίπου 10 παιδιών, όπως είπε η ίδια, έχει δημιουργήσει μια ομάδα στο Instagram και μέσω αυτή όχι μόνο εκφοβίζει, αλλά απειλεί ευθέως τον γιο της. Σύμφωνα με τα όσα είπε η ομάδα επιτέθηκε στο παιδί της μέσα στην τάξη, τον χτύπησαν, το τράβηξαν βίντεο και στη συνέχεια ανέβασαν το βίντεο μέσα στη συνομιλία.

Η μητέρα του 15χρονου – όπως λέει – έχει απευθυνθεί στις αρχές, οι οποίες όμως την απέτρεψαν από το να κινηθεί νομικά καθώς η διαδικασία θα πάρει τρία με τέσσερα χρόνια και το παιδί θα είναι πλέον φοιτητής. 

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τα όσα είπε απευθύνθηκε στον λυκειάρχη του σχολείου, ο οποίος κάλεσε τα παιδιά που απολογήθηκαν στον 15χρονο και χθες κάλεσε και τους γονείς τους, οι οποίοι επίσης απολογήθηκαν στον 15χρονο και τη μητέρα του. Μέχρι τότε, όμως, η μητέρα είπε, «δεν τον στέλνω στο σχολείο γιατί του επιτέθηκαν στο προαύλιο όταν έγινε γνωστό το θέμα».

Εξηγώντας γιατί απευθύνθηκε στα ΜΜΕ, είπε πως «συζητώντας με τον γιο μου, διαπίστωσα ότι, πάρα πολλά παιδιά έχουν δεχθεί εκφοβισμό». Κατέληξε, μάλιστα, λέγοντα πως λίγες μέρες πριν, άγνωστοι επιτέθηκαν σε ανήλικους κοντά στο ΟΑΚΑ και τους πήραν τα κινητά. Ενώ πριν από δυο μέρες ανήλικοι, μεταξύ των οποίων και 10χρονος, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, επιτέθηκαν με βία σε ανήλικο, στην πλατεία του Ηλεκτρικού στο Ηράκλειο.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

 

Ειδήσεις σήμερα 

Κρήτη - γιαγιά 11χρονης: Αιχμές κατά της μητέρας της μικρής Ιωάννας

Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου: Η προθεσμία αιτήσεων εγγραφής μαθητών

Γλυκά Νερά: Κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος βρίσκονται οι Αρχές

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis