Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρέθηκαν δύο από τα παιδιά του πατέρα των Παλαιοχριστιανών - Έλεγχος για το καθεστώς εργασίας του

Image
ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
 clock 18:34 | 19/02/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, τη Δευτέρα (19/02), σχετικά με τον κατηγορούμενο 45χρονο πατέρα της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών, που εντοπίστηκαν να ζουν σε λαγούμια στην Κορινθία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» του MEGA, ο 45χρονος, που παραμένει κρατούμενος,οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα με δικογραφία για απείθεια στον νόμο και μη συμμόρφωση στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο. Μάλιστα, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, κάτι που αναμένεται να γίνει την Τετάρτη (21/02).

Ο 45χρονος έχει ακόμα δύο παιδιά, τα οποία πλέον είναι ενήλικα, από τον πρώτο του γάμο και τα παιδιά αυτά κάποια στιγμή βρέθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Η μητέρα των παιδιών βρέθηκε κάποια στιγμή στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και μπόρεσε να δει τα παιδιά της.

«Ήμουν στέλεχος της Χρυσής Αυγής»

Όσον αφορά στο παρελθόν του 45χρονου πατέρα της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών, αποκάλυψε ο ίδιος ότι είχε υπάρξει στο παρελθόν μέλος της Χρυσής Αυγής.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος ο 45χρονος είπε σεδημοσιογράφο της εκπομπής «Live News» του MEGA, ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος της καταδικασμένης ως εγκληματική οργάνωση Χρυσής Αυγής πριν ακόμα μπει στην Βουλή. Αυτοπροσδιορίστηκε ως το «δεξί χέρι» ενός υψηλόβαθμου στελέχους της Χρυσής Αυγής και, συγκεκριμένα, του Ηλία Παναγιώταρου, πάντα κατά δήλωση του 45χρονου.

«Δεν υπάρχει αιμομιξία»

Ο δικηγόρος του πατέρα της οικογένειας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, σημείωσε ότι «τα αδικήματα του πατέρα δεν είναι ικανά για να διατηρήσουν την κράτηση» και τόνισε πως «δεν υπάρχει αιμομιξία» στην οικογένεια αυτή.

Αναφορικά με τη δήλωση του Γιώργου Καλλιακμάνη, ο οποίος ζήτησε να γίνει έρευνα σχετικά με αιμομιξία, ο δικηγόρος του πατέρα της οικογένειας σχολίασε ότι «η φαντασία του οργιάζει» και διέψευσε το ενδεχόμενο αιμομιξίας.

Επιπλέον, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος διευκρίνισε ότι στους δύο γονείς δεν έχει αφαιρεθεί η γονική μέριμνα των παιδιών και ο εντολέας του δεν κατηγορείται για έκθεση ανήλικου σε κίνδυνο και ότι έχει λευκό ποινικό μητρώο. Καταλήγοντας, ο δικηγόρος του πατέρα της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών προέτρεψε τον εντολέα του να αποκαλύψει το μέρος που βρίσκονται τα παιδιά του με τη μητέρα τους.

Η Κεραμέως διέταξε έρευνα για τον παλαιοχριστιανό που δούλευε με τηλεργασία στον Δήμο Ερέτριας-Αμαρύνθου

«Έχω ζητήσει από τις αρμόδιες αρχές να διεξάγουν έλεγχος προκειμένου να δούμε που υπηρετεί, με ποιο καθεστώς στον δήμο Ερέτριας - Αμαρύνθου της Εύβοιας ο 45χρονος της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών της Κορίνθου», ανακοίνωσε η Νίκη Κεραμέως στη Βουλή. 

Η υπουργός Εσωτερικών ανέφερε πως «προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να ενισχύουμε το πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό μας, αλλά ταυτόχρονα η κυβέρνηση φροντίζει να εποπτεύεται αυστηρά ο τομέας του ανθρώπινου και δράττομαι της ευκαιρίας να ανακοινώσω και στη Βουλή ότι έχω ήδη ζητήσει να διενεργηθεί έλεγχος για την περίπτωση του 45χρονου από την Κόρινθο προκειμένου να δούμε ακριβώς και αναλυτικά τι συμβαίνει στην περίπτωση αυτού του υπαλλήλου, που υπηρετεί, με ποιο καθεστώς».

Τι είπε ο δήμαρχος Ερέτριας 

«Ενημερώθηκα και έχω στείλει έγγραφα για να παρουσιαστεί. Αυτός έκανε δουλειά εξ αποστάσεως. Έγινε το 2020 μετάταξη για λόγους υγείας και παρείχε υπηρεσίες εξ αποστάσεως και έτσι μας είχαν πει από την προηγούμενη διοίκηση» είπε για τον 45χρονο ο δήμαρχος Ερέτριας - Αμαρύνθου.

«Υπήρχε ένα έγγραφο από τον αντιδήμαρχο από τις 16 του μηνός ότι δεν παρουσιαζόταν εδώ, έστειλα έγγραφο στον εν λόγω κύριο, δεν παρουσιάστηκε. Μετά, κατέθεσα και δεύτερο έγγραφο στις 13 του μηνός που τον καλούσε σε απολογία, γιατί δεν ερχόταν» συνέχισε για τον 45χρονο.

«Παρόλα αυτά όμως μέσα στην υπηρεσία έχουμε δει ότι τις δουλείες τις έκανε εξ αποστάσεως» κατέληξε ο κ. Γούρνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέμπη: Προς απολογία καλούνται 23 για τη σύμβαση 717

Εκοιμήθη ο πατήρ Βασίλειος Βολουδάκης - Η ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Συνεδρίαση-θρίλερ στον ΣΥΡΙΖΑ από τις 12 - Συζητούν ακόμα και «καθαίρεση» Κασσελάκη

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis