Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

77χρονος συνταξιούχος χάρισε το σπίτι του σε ορφανοτροφείο

Image
manousakis.jpg
 clock 13:11 | 30/05/2021
writer icon newsroom ekriti.gr

Παράδειγμα ζωής δίνει ένας 77χρονος από την Τήλο, ο οποίος ό,τι έχει το προσφέρει για να βοηθήσει τον συνάνθρωπο. Ο κύριος Γιάννης Μανουσάκης χάρισε το σπίτι του στο Ορφανοτροφείο Θηλέων της Ρόδου, ενώ μεγάλες δωρεές έκανε και στο νοσοκομείο του νησιού. Αγόρασε εξάρτημα αξίας 6.700 ευρώ και λειτούργησε ο τομογράφος, έδωσε 37. 400 ευρώ και αγοράστηκαν δύο κρεβάτια εντατικής με όλο τον εξοπλισμό, κι έχει κι άλλες 10.000 ευρώ σε οικονομίες που θα τα δώσει κι αυτά, «για να πιάσουν τόπο στην υγεία»!

Ο κ. Μανουσάκης μίλησε στη Ροδιακή, η οποία αναφέρει στο ρεπορτάζ της ότι ο 77χρονος πρώην ναυτικός που ζει από τη σύνταξη του ΝΑΤ μαζί με τη σύζυγό του «όλο βαθιά το χέρι στην τσέπη βάζει, για να πληρώσει το ενοίκιο κάποιου, τα φάρμακα κάποιου άλλου».

«Ήθελα τα χρήματα που μάζεψα από τη θάλασσα να πιάσουν τόπο, στον χώρο της υγείας», λέει στη συνέντευξη στη Ροδιακή. «Και το σπίτι μου, εδώ στο Μεγάλο Χωριό της Τήλου, το 2011 το δώρισα στο Ορφανοτροφείο Θηλέων της Ρόδου, με συμβολαιογραφική πράξη να ‘ρχονται τα παιδιά και να μένουν όταν πεθάνω. Έκανα με τέτοιο τρόπο τη συμβολαιογραφική πράξη, ώστε να μην βρεθεί κανείς να το πουλήσει, να το χαίρονται τα παιδιά, αφού δεν κάναμε δικά μας τέκνα».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Αντώνης Ζερβός: Τι απαντά στην "παραφιλολογία" για την Σπιναλόγκα

Εμβολιασμένοι για covid: Οι οδηγίες των ειδικών για τη χρήση της μάσκας

Συναγερμός στη νότια Γαλλία: Πρώην στρατιωτικός άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis