Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός συλλαμβάνεται την ημέρα του γάμου του

Σασμός
 clock 16:00 | 10/06/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Μία δυσάρεστη εξέλιξη περιμένει τον Μαθιό την ημέρα του γάμου του, στη σειρά Σασμός. Η Βασιλική πετάει στα σύννεφα και όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη ημέρα. Όλοι πανηγυρίζουν και ετοιμάζονται να συνοδεύσουν το ζευγάρι αυτή την χαρούμενη ημέρα.

Κανείς δεν περιμένει αυτό που ακολουθεί. Ο Άγγελος Βρουλάκης έχει πέσει νεκρός από τα χέρια του Κώστα και όλοι αναζητούν τον ένοχο. Τα βλέμματα στρέφονται στους Σταματάκηδες, καθώς ο νεαρός είχε έντονους καυγάδες με την οικογένεια, λίγο πριν το τέλος του.

Όλο το χωριό γνωρίζει πως οι δύο οικογένειες ήταν στα μαχαίρια για ένα χωράφι. Ο Αστέρης καταρρέει στην είδηση πως ο ξάδελφός του πέθανε και οι αρχές τρέχουν να συλλάβουν τους υπεύθυνους για τον φόνο.

Έτσι, η μεγάλη αυτή η μέρα διαλύεται, μέσα σε μια στιγμή. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και την Σοφία Τσιρκα, η αστυνομία εισβάλλει στην εκκλησία και συλλαμβάνει τον Μαθιό, την ημέρα του γάμου του, στη σειρά Σασμός.

Όλοι βρίσκονται σε τεράστιο πανικό. Η Καλλιόπη καταρρέει στην σκέψη πως μετά τον Αστέρη, θα φυλακιστεί και ο Μαθιός. Η Βασιλική δε μπορεί να πιστέψει πως ο σύζυγός της κατηγορείται για κάτι τόσο φρικτό.

Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης ετοιμάζεται να κατηγορήσει τον Μαθιό και για τη δολοφονία του Στεφανή Σταματάκη. Όλα κρέμονται από μία κλωστή..

Διαβάστε επίσης Κραουνάκης: Όσα είπε για την κόντρα του με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis