Μπαμπάς για πρώτη φορά θα γίνει ο Σάκης Αρσενίου και το αποκάλυψε για πρώτη φορά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Ο τραγουδιστής με τη σύντροφό του, Λαμπρινή, είναι μόλις 8 μήνες σε σχέση αλλά έκαναν το επόμενο βήμα.
«Νομίζω ότι δεν υπάρχει ωραιότερος θεσμός από το να κάνεις οικογένεια. Είναι δύσκολο να βρεις τον άνθρωπό σου. Έχω βρει τον άνθρωπό μου, θα παντρευτούμε κάποια στιγμή άμεσα… Είμαι ερωτευμένος και είμαι πολύ καλά. Έχω βρει έναν πολύ καλό άνθρωπο… Είναι αθλήτρια η σύντροφός μου» , είπε ο τραγουδιστής.
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί, του οποίου το φύλο δεν γνωρίζουν ακόμη. «Θα γίνω και μπαμπάς! Νιώθω πολύ όμορφα. Δεν ήταν κάτι το οποίο έγινε τυχαία. Το θέλαμε… Γέλασα, χάρηκα, οι γονείς μου τρελάθηκαν».
Διαβαστε επίσης Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Αγγελόπουλος