Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
O Γιώργος Αγγελόπουλος μιλά για την απώλεια του πατέρα του
aggelopoylos.jpg
 clock 18:00 | 09/04/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και  μίλησε και για την απώλεια του πατέρα του, μιας και ο ίδιος βίωσε τον χαμό του, σε αρκετά νεαρή ηλικία. 

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης.

Αν σου πω να εντοπίσεις τρία σημεία-σταθμούς στη ζωή σου, ποια θα ήταν αυτά;
Δεν θέλω να σ’ τα πω έτσι επιγραμματικά, αυτός είναι και ο λόγος που γίνονται βιβλίο, αλλά υπήρξαν τρεις τέσσερις πολύ σημαντικές και αναπάντεχες καταστάσεις, οι οποίες μέσα από τον τρόπο που τις χειρίστηκα με οδήγησαν κάπου.

Ένα από αυτά είναι και ο θάνατος του πατέρα σου;
Ναι. Ήμουν 14 ετών και η αλήθεια είναι ότι έγινε μέσα σε δύο μήνες. Δεν θέλω να σταθώ στο ίδιο το γεγονός, γιατί σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ζήσει πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις.
Άρα τα γεγονότα που σου άλλαξαν τη ζωή ήταν κατά βάση δύσκολα..
Ευτυχώς είχα δύσκολα γεγονότα στη ζωή μου. Και λέω ευτυχώς, γιατί μετά από αυτά πάτησα πιο γερά στα πόδια μου και συνειδητοποίησα πολλά.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis