Ευχάριστα είναι τα νέα για την Ειρήνη Μερκούρη καθώς σύμφωνα με το t- life έγινε μητέρα για πρώτη φορά πριν από λίγους μήνες. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το κοριτσάκι που απέκτησε με τον σύζυγό της, γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο έχει αλλάξει τις προτεραιότητές τους.
«Ο Γιάννης, ο άντρας μου, δεν με έχει δει σε stage πριν. Γνωριστήκαμε στο γραφείο του που είχα πάει για κάτι εξετάσεις. Είναι γιατρός χειρούργος. Είναι πολύ σημαντικός στη δουλειά του και τον θαυμάζω πολύ, τόσο σαν άντρα όσο και σαν επιστήμονα.
Χαίρεται πάρα πολύ που επέστρεψα γιατί δεν είχε προλάβει να με δει στη πίστα. Όταν γνωριστήκαμε, με είδε με σορτσάκι, αθλητικά… και ένας άλλος φίλος του, του είπε ποια είμαι. Λογικά με ερωτεύτηκε χωρίς να ξέρει τι είμαι. Εγώ εκείνη την περίοδο δεν ήθελα σχέση, είχα αποφασίσει να μείνω μόνη μου ίσως και για πάντα, εκεί ήρθε», είχε πει καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.
Διαβάστε επίσης