Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Γκλέτσος: «Δε θα ξαναγυρίσω στην πολιτική, μου έκανε πολύ καλό που σταμάτησα να ασχολούμαι»

γκλέτσος
 clock 21:00 | 18/07/2026
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ο Απόστολος Γκλέτσος  μίλησε στην εκπομπή «Ζω Καλά» και ο ίδιος τόνισε πόσο καλό του έκανε το γεγονός πως σταμάτησε να ασχολείται με την πολιτική, αφού πλέον έχει ηρεμήσει.

"Κάτι που έκανα εγώ και τελικά μου βγήκε σε πολύ καλό, όπως φαίνεται, είναι ότι σταμάτησα να ασχολούμαι πλέον με την πολιτική", είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλετσος.

Και συμπλήρωσε, «Όχι, δεν θα ξαναγυρίσω. Είναι “μικρόβιο”, αλλά εγώ ολοκλήρωσα. Έδωσα, πήρα και το ευχαριστήθηκα. Αλλά τέλειωσα και τώρα αισθάνομαι ωραία γιατί ηρέμησα. Πραγματικά, είχα έναν μόνιμο ξεσηκωμό, έναν κόμπο στο στομάχι, του τύπου τι θα γίνει με αυτό, τι θα γίνει με το άλλο…».

Διαβάστε επίσης 

Tανιμανίδης: Το βίντεο με τις δίδυμες κόρες του που «έλιωσε» το Instagram

Κοντού: Η αποκάλυψη του Ορέστη Ανδρεαδάκη για την αντίδρασή της όταν της είπαν ότι θέλουν να τη βραβεύσουν

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis