Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Ευλαμπία Ρέβη: "Είμαι έγκυος και ναι έχω γάτες"
ρ
 clock 17:00 | 04/12/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Ευλαμπία έκανε μία ανάρτηση και θέλησε να απαντήσει στα μηνύματα που δέχεται από τους διαδικτυακούς της φίλους για τις γάτες που έχει στο σπίτι της, ενώ παράλληλα κυοφορεί το μωρό της.

«Με ρωτάτε συχνά στα μηνύματά σας τι θα κάνουμε με τους γάτους μας, όταν έρθει το μωρό. Η απάντηση είναι απλή: ό,τι κάναμε πάντα. Απλώς θα μεγαλώσουμε σαν οικογένεια. Ναι, είμαι έγκυος. Ναι, έχω γάτες.

Ο Σίβα και ο Λίο μας ήταν εδώ πριν την εγκυμοσύνη. Ήταν οικογένεια πριν το μωρό, και θα είναι οικογένεια και μετά. Κι αν κάτι θέλω να μάθει το παιδί μας από το πρώτο του κιόλας σπίτι, είναι πως η αγάπη δεν μοιράζεται, πολλαπλασιάζεται, και είναι άφθονη για όλους.

Οπότε ναι, όταν έρθει το μωρό… θα έχει ήδη τα πιο γλυκά, χνουδωτά γατιά να το προσέχουν, όπως κάνουν όλους αυτούς τους μήνες με τη μαμά τους. 

Υ.Γ.: Δεκτές όλες οι καλοπροαίρετες συμβουλές για μια πιο εύκολη μετάβαση και μια αρμονική συμβίωση, όχι αρνητικά σχόλια για τα γατιά μας, που βασίζονται σε λάθος ενημέρωση», έγραψε

Διαβάστε επίσης 

Βαρθακούρη: «Με κοίταξα στον καθρέφτη και δεν με αναγνώριζα»

Ελένη Μενεγάκη, Γιάννης Λάτσιος και Μάκης Παντζόπουλος μαζί στην ορκωμοσία του Άγγελου Λάτσιου στο Πολεμικό Ναυτικό

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis