Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Ελισάβετ Κατσαμάκη: Η πρώτη Ελληνίδα παρουσιάστρια του «World Top Model»
katsam02.jpg
 clock 19:00 | 21/12/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Ελισάβετ Κατσαμάτη είναι η πρώτη Ελληνίδα παρουσιάστρια του διάσημου σόου "World Top Model",
όταν έγινε 21 ετών αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της.

Μέχρι τα 17 διάβαζε συνεχώς, δεν έκανε ποτέ εφηβική επανάσταση και άφησε το πατρικό της μόνο για να σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Σκωτίας μαζί με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλεντον.

«Σπούδασα στο St Andrews στη Σκωτία. Εκανα Οικονομικά και αποφοίτησα με άριστα. Στην εφηβεία μου πέρα από τα μαθήματα δεν είχα ζωή. Επρεπε να βγάλω έναν συγκεκριμένο γενικό βαθμό για να γίνω δεκτή στο καλύτερο πανεπιστήμιο. Φυσικά έχω μυωπία. Μόλις πήρα το πτυχίο πήγα στο Λονδίνο και δούλευα στο City, στο investment banking, και καθημερινά έκανα αναλύσεις για συγχωνεύσεις εταιρειών. Δεν έχεις ζωή με τα ωράρια που δουλεύουν στο City. Και βασικά εμένα δεν μου άρεσε αυτό. Δεν μου άρεσε μια δουλειά που όλη την ημέρα έβλεπα μόνο αριθμούς. Δεν είχε να μου προσφέρει κάτι πέρα από χρήματα. Εφτασα 21 ετών και είπα ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό. Γύρισα στην Ελλάδα έχοντας στο μυαλό μου ότι θα πάρω gap year, δηλαδή έναν χρόνο off για να ξεκουραστώ, να ζήσω και να σκεφτώ το μέλλον μου. Αλλιώς είχα φανταστεί τη ζωή μου κι αλλιώς τα βρήκα στο Λονδίνο. Εφτιαξα τη βαλίτσα μου ένα βράδυ κι έφυγα - τόσο απλά. Στην Αθήνα ξεκίνησα μεταπτυχιακό στη Διεθνή Πολιτική Οικονομία στο Πάντειο. Το μόντελινγκ το ξεκίνησα για πλάκα. Ηθελα μια δουλειά με ευέλικτα ωράρια ώστε να μπορώ να παρακολουθώ τα μαθήματα στη σχολή. Πήγα στο ACE. Μου είπαν ότι δεν μπορώ να γίνω μοντέλο. Απόρριψη. Κι όταν τους πήγα τα εξώφυλλα που έκανα μετά, η απόκρισή τους ήταν “πρέπει να είσαι πολύ τυχερή”. Ετσι είναι ο χώρος στην Ελλάδα. Περισσότερο αγένεια παρά επαγγελματισμός. Στην πρώτη φωτογράφηση που έκανα έγινα εξώφυλλο στο “Foto Hits”», δήλωσε η ίδια.
 

katsam03.jpg

katsam03.jpg, by mariak

Kαι κατόπιν πρόσθεσε:
 «Εφτασα 31 και κουράστηκα απ’ αυτή τη ζωή. Για προσωπική ζωή δεν το συζητώ. Ημουν συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι. Τρελοί ρυθμοί. Το έζησα για οκτώ χρόνια. Δεν ήθελα άλλο. Εκανα τη δική μου luxury real estate εταιρεία. Είμαι διευθύντρια και ασχολούμαι αποκλειστικά με αγοροπωλησίες της τάξης του ενός εκατομμυρίου και άνω. PMK Exclusive Properties λέγεται με έδρα το Λονδίνο. Πριν από λίγες ημέρες έγινα η πρώτη Ελληνίδα παρουσιάστρια του “World Top Model” στη Ρώμη. Ηξερα το πρακτορείο Major που το διοργάνωσε. Είναι ένα από τα δέκα καλύτερα στην Ευρώπη. Είναι καλλιστεία καθαρά για μοντέλα. Συμμετέχουν επαγγελματίες από όλες τις χώρες. Ο ιδιοκτήτης του Major δημιουργεί καριέρες σε ηθοποιούς και τηλεπερσόνες. Το κορίτσι κερδίζει εισιτήριο για πρακτορεία σε Παρίσι, Μόναχο, Μαϊάμι, Μιλάνο, Νέα Υόρκη. Μου είπαν αν θέλω να πάρω τα δικαιώματα και να το διοργανώσω στην Ελλάδα. Θέλω να βοηθήσω τις κοπέλες στην Ελλάδα να κάνουν διεθνή καριέρα. Πρέπει να βρω σπόνσορες. Τώρα θέλω να φτιάξω τη δική μου επιχείρηση. Δεν περιμένω καμία ευκαιρία, τις δημιουργώ μόνη μου. Τώρα αισθάνομαι ότι ξεκινώ από την αρχή τη ζωή μου».

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis