Ελλάδα

Συνελήφθη γιατί μετέφερε λαθραία…καναρίνια και αλκοόλ

σύλληψη

Μέσα στο όχημα βρέθηκαν έξι κλουβιά που περιείχαν περισσότερα από 100 ωδικά πτηνά για τα οποία ο αλλοδαπός δεν διέθετε τα απαιτούμενα πιστοποιητικά ενδοκοινοτικού εμπορίου, αλλά και 83 φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης που έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας 57χρονος Βούλγαρος, όταν διαπίστωσαν ότι μετέφερε λαθραία από την πατρίδα του οινοπνευματώδη ποτά και… καναρίνια!

Μέσα στο όχημα βρέθηκαν έξι κλουβιά που περιείχαν περισσότερα από 100 ωδικά πτηνά για τα οποία ο αλλοδαπός δεν διέθετε τα απαιτούμενα πιστοποιητικά ενδοκοινοτικού εμπορίου, αλλά και 83 φιάλες αλκοολούχων ποτών τις οποίες δεν είχε δηλώσει κατά την είσοδό του στη χώρα και δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης του ελληνικού δημοσίου.

Τα μπουκάλια με το αλκοόλ κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Σερρών για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Όσο για τα πουλιά, ώσπου να αποφασιστεί πού θα δοθούν, παραμένουν στο τμήμα του Προμαχώνα… τρελαίνοντας με το κελάηδημά τους τούς αστυνομικούς!

Ελλάδα

Κορωνοϊός: Παρέδωσε καφέδες και έκλεψε μπουκαλάκι με εμβόλια

pfizer εμβόλιο

Ένας 46χρονος συνελήφθη, καθώς όπως καταγγέλλεται από γιατρούς, έκλεψε ένα μπουκαλάκι με εμβόλιο Pfizer κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 46χρονος είναι υπάλληλος ντελίβερι σε κατάστημα με καφέ και χθες είχε πάει παραγγελία στο εμβολιαστικό κέντρο στην Αγία Παρασκευή.

Παρέδωσε στους γιατρούς ό,τι είχαν παραγγείλει και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο εμβολιαστικό κέντρο άρχισε να συζητάει μαζί τους για τα εμβόλια και την εμβολιαστική διαδικασία.

Μόλις, όμως, έφυγε οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έλειπε ένα ήδη ανοιγμένο μπουκαλάκι, το οποίο περιείχε πέντε δόσεις του εμβολίου και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Αγίας Παρασκευής πήραν αμέσως καταθέσεις από τους γιατρούς, οι οποίοι περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια το περιστατικό που είχε προηγηθεί με τον 46χρονο.

Λίγη ώρα αργότερα, ο άνδρας συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του ενώ οδηγήθηκε και στον εισαγγελέα.

Οι ειδικοί για ακόμη μια φορά τονίζουν ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει μόνος του το εμβόλιο ενώ οι δόσεις είναι υπερπολύτιμες και δεν μπορεί να χάνεται ούτε μια.

ειδησεις σημερα 

Κρήτη - κορωνοϊός: 86 πρόστιμα για μάσκες και sms

Κορωνοϊός: Υπέκυψε 35χρονη μητέρα ενός μικρού παιδιού

Θεσσαλονίκη: Μήνυσε διευθυντή σχολείου επειδή απαγόρευσε την είσοδο στο γιο της χωρίς self test