Ελλάδα

Συνελήφθη 26χρονος με την κατηγορία της μετάδοσης του κορωνοϊού

συλληψη

Ένας 26χρονος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της μετάδοσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της σύλληψής του άρχισε να φτύνει τους αστυνομικούς στο πρόσωπο και να τους λέει ότι έχει κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει το cnn.gr οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ είχαν πάρει εντολή από το κέντρο τους να κατευθυνθούν στα νότια προάστια καθώς ο νεαρός έσπαγε αυτοκίνητα.

Όταν έφτασαν στο σημείο, ο 26χρονος άρχισε να τους φτύνει κι όταν τελικά τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στο τμήμα, διαπίστωσαν ότι είχε επιστρέψει από την Αγγλία στις 22 του μηνός κι ότι κανονικά θα έπρεπε να είναι σε καραντίνα.

Οι Αρχές επικοινώνησαν με τον ΕΟΔΥ και δόθηκαν εντολές οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που ενεπλάκησαν στο περιστατικό να μπουν σε καραντίνα επτά ημερών.

Περίεργα - Παράξενα

Νεογέννητα σε εν κινήσει... βιτρίνα λόγω κορωνοϊού (βίντεο)

νεογέννητο βρέφος θερμοκοιτίδα

Προκειμένου να περιοριστούν οι επαφές ανάμεσα σε μωρά και συγγενείς, στο Μεξικό σκέφτηκαν να διαμορφώσουν ένα βανάκι που θα είναι...διαφανές και να το νοικιάζουν στους γονείς για να μπορούν να βλέπουν συγγενείς και φίλοι τα νεογέννητα από απόσταση.