Τη ζωή του έχασε ένας 69χρονος οδηγός μικρού φορτηγού και μία 56χρονη συνεπιβάτισσά του τραυματίστηκε, όταν το όχημά τους συγκρούστηκε με διερχόμενο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λακωνίας στην Κόρινθο.
Συγκεκριμένα, στον κόμβο Κ-1, επί της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών - Πατρών, κοντά στο σημείο εξόδου για την νέα εθνική οδό Κορίνθου - Τρίπολης, νωρίς το μεσημέρι, συγκρούστηκε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λακωνίας γεμάτο επιβάτες, πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. φορτηγάκι τύπου κλούβας.
Από την σφοδρή σύγκρουση χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική υπηρεσία Κορίνθου για να απεγκλωβίσει τους επιβαίνοντες στο φορτηγάκι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν τραυματίες στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου λίγο μετά ο 69χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ νοσηλεύεται η 56χρονη.
Κανείς από τους επιβαίνοντες στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ δεν τραυματίστηκε και οι επιβάτες μετεπιβιβάστηκαν σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κορίνθου και συνέχισαν το ταξίδι τους για τη Σπάρτη.
Ο οδηγός του λεωφορείου σοκαρισμένος σε δηλώσεις του, είπε ότι, το τροχαίο προκλήθηκε λόγω αναστροφής που επιχείρησε να κάνει επί της παλαιάς εθνικής οδού το φορτηγάκι.