Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Συλλήψεις για εμπρησμό σε Μεσσηνία και Ηλεία

εμπρησμός
 clock 13:53 | 15/08/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Ένας 52χρονος και ένας 58χρονος συνελήφθησαν για εμπρησμούς από πρόθεση στη Μεσσηνία και στην Ηλεία.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, ο 52χρονος συνελήφθη σήμερα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, για διαδοχικές εστίες πυρκαγιάς σε δασική έκταση στην Παλαιά Εθνική Οδό Καλαμάτας – Τριπόλεως και σε ξερά χόρτα σε πρανές της Παλαιάς Εθνικής Οδού Τσακώνας – Καλού Νερού, του δήμου Οιχαλίας, στη Μεσσηνία.

Η προσαγωγή του πραγματοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ και ακολούθησε η σύλληψή του από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας. Για την υπόθεση ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Αντιεισαγγελέας.

Παράλληλα, χθες συνελήφθη - στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας - ένας 58χρονος, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, για την πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην Παλαιοβαρβάσαινα του δήμου Πύργου, στην Ηλεία.

Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, με την συνδρομή κλιμακίου Κ.Α.Ε.Ε Δυτικής Ελλάδας. 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis