Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ
Αναστολή λειτουργίας, από 48 ώρες έως και 10 ημέρες σε καταστήματα για φοροδιαφυγή
ΑΑΔΕ
 clock 20:15 | 07/07/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Στην αναστολή της λειτουργίας, από 48 ώρες έως και 10 ημέρες, καταστημάτων και επιχειρήσεων για λόγους φοροδιαφυγής προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), μετά τους ελέγχους που έκανε την περασμένη εβδομάδα σε όλα τα νησιά και την ηπειρωτική Ελλάδα. Λουκέτα των 4 και 10 ημερών επιβλήθηκαν σε περιπτώσεις που υπήρξε υποτροπή, μία και δύο φορές, αντίστοιχα, όπως προβλέπει η νομοθεσία.

Ειδικότερα, από τους ελέγχους, σύμφωνα με πηγές της ΑΑΔΕ, υπήρξαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
Στον Πειραιά, επιβλήθηκε λουκέτο 10 ημερών σε μπυραρία. Παράλληλα σε 4 καταστήματα βρέθηκε πειραγμένο λογισμικό. Ενώ οι επιχειρήσεις έκοβαν κανονικά αποδείξεις όλη την ημέρα, με τη χρήση του συγκεκριμένου λογισμικού, στο τέλος της ημέρας, «εξαφανίζονταν» πολλές από αυτές.

Στη Ρόδο, μπήκε λουκέτο 10 ημερών σε εστιατόριο.

Στη Μύκονο, επιβλήθηκε λουκέτο 4 ημερών σε γνωστό club στη χώρα.
Στη Σαντορίνη, μπήκε λουκέτο 2 ημερών σε γνωστό βιβλιοπωλείο (είχε διπλά βιβλία, όπου καταχωρούσε τα έσοδα πολλών ετών).

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis