Αιματηρό επεισόδιο με τρεις τραυματίες σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής σε γνωστό beach bar της Χανιώτης, στη Χαλκιδική,
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr ένας άντρας τραυματίστηκε στο στήθος από πυροβόλο όπλο, ένας ακόμη τραυματίστηκε από μαχαίρι και ένας υπέστη κακώσεις από ξυλοδαρμό. Και οι τρεις είναι υπήκοοι Βουλγαρίας.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρειας και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Πολυγύρου. Η κατάσταση της υγείας του άντρα που πυροβολήθηκε κρίνεται από τους γιατρούς ιδιαιτέρως σοβαρή.
Η Αστυνομία συγκεντρώνει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες για να προσδιοριστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το επεισόδιο. Θεωρείται πιθανό να ενεπλάκησαν άτομα που ανήκουν στη βουλγαρική μαφία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πυρόπληκτοι Αττικής: Έκτακτα μέτρα για την προστασία των θέσεων εργασίας
Σε πύρινο κλοιό η Τουρκία: Καίγονται ορεινές περιοχές στη Σμύρνη – Εκκενώνονται γειτονιές