Skip to main content
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξαπατούσε τον κόσμο και απολάμβανε πλούσια γεύματα

Εξαπατούσε τον κόσμο και απολάμβανε πλούσια γεύματα
 clock 19:01 | 17/02/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες στην Ξάνθη, προσποιούμενος διάφορες ιδιότητες, προκειμένου να απολαμβάνει λουκούλλεια γεύματα.

Ο λόγος για έναν 56χρονο, ο οποίος βρήκε τον τρόπο να εξαπατά ανυποψίαστα θύματα και να τα βάζει να τον ταΐζουν. 

Αρχικά ο 56χρονος μετέβη σε ταβέρνα 42χρονου ημεδαπού σε χωριό της Ξάνθης, όπου προσποιούμενος τον ταξιδιωτικό πράκτορα και με το πρόσχημα μελλοντικής συνεργασίας, κατανάλωσε δωρεάν φαγητό και ποτό 

Στη συνέχεια, το μεσημέρι της επομένης, μετέβη σε επιχείρηση 29χρονου ημεδαπού, στην Ξάνθη και αφού παρουσιάστηκε ως υποψήφιος αγοραστής ακινήτων, έπεισε τον ιδιοκτήτη να τον συνοδεύσει σε διάφορα καταστήματα της πόλης και να του καλύψει τα έξοδα για φαγητό και ποτό. 

Μετά από ενδελεχείς έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης κατάφερε να διαλευκάνει την υπόθεση και να βρει τα στοιχεία του δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες. 

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία ο 56χρονος είχε υπεξαιρέσει, την περασμένη Δευτέρα 10-2-2014, από 53χρονη ιδιοκτήτρια τουριστικής επιχείρησης, στη Νέα Καρβάλη Καβάλας. 

Τα παραπάνω αντικείμενα, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους. 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis