Skip to main content
ΔΙΕΘΝΗ
Στην Εσθονία ο Μπαράκ Ομπάμα για τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ
Στην Εσθονία ο Μπαράκ Ομπάμα για τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ
 clock 07:17 | 03/09/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έφθασε σήμερα στο Ταλίν για να σηματοδοτήσει την δέσμευση των ΗΠΑ στο πλευρό των χωρών της Βαλτικής τη στιγμή που το ΝΑΤΟ καταγγέλλει τις παράνομες στρατιωτικές ενέργειες της Ρωσίας στην ανατολική Ουκρανία.

Το προεδρικό αεροπλάνο Air Force One προσγειώθηκε λίγο πριν από τις 06:30 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) στο διεθνές αεροδρόμιο της πρωτεύουσας αυτής της μικρής χώρας που βρέχεται από τη θάλασσα της Βαλτικής και εντάχθηκε στη συμμαχία το 2004.

Στόχος του Ομπάμα με την επίσκεψή του είναι να προειδοποιήσει τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν πως η Μόσχα πρέπει να πάψει να στρέφεται εναντίον πρώην χωρών του σοβιετικού συνασπισμού, όπως έκανε με την Ουκρανία.

Πηγή: ΑΜΠΕ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis