Skip to main content
ΔΙΕΘΝΗ
Προειδοποιήσεις Κάμερον εναντίον της Μόσχας
Προειδοποιήσεις Κάμερον εναντίον της Μόσχας
 clock 11:57 | 04/09/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

 Ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον προειδοποίησε ότι θα αυξηθεί η πίεση προς τη Ρωσία αν δεν σταματήσει η επιθετικότητα από την πλευρά της Μόσχας, την οποία χαρακτήρισε απαράδεκτη.

Μιλώντας ενόψει της διήμερης Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουαλία, ο Κάμερον δήλωσε στην τηλεόραση του BBC ότι οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί εναντίον της Ρωσίας έχουν ήδη επιφέρει αποτέλεσμα.

"Πρέπει να είμαστε απολύτως σαφείς για το ότι αυτό που συμβαίνει εδώ είναι απαράδεκτο, ρωσικά στρατεύματα στο ουκρανικό έδαφος. Και η Βρετανία, μαζί με άλλες χώρες, έχει πιέσει και έχει καταφέρει την επιβολή μίας σειράς κυρώσεων. Αυτό που χρειάζεται να καταλάβει η Ρωσία είναι ότι αν συνεχίσει αυτή την τακτική στην Ουκρανία η πίεσή μας θα αυξηθεί", είπε ο Κάμερον.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis